Afrasteringen

Ben jij op zoek naar een afrastering? Een afrastering is een breed begrip en kan gecreëerd worden op verschillende manieren en mogelijkheden. Zoek je bijvoorbeeld een afrastering van jouw tuin met veel privacy?

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Afrastering tuin naar jouw wens

Het voordeel van een afrastering, of dit nou een hekwerk, schutting of schanskorf is, is dat je zelf kunt bepalen hoe je deze wilt hebben. Doordat wij bij Hekwerkonline zoveel keuze hebben, kun je jouw tuinafscheiding helemaal naar eigen wens maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor metalen dubbelstaafmatten die bijvoorbeeld maar 83 cm hoog zijn, maar ook kiezen voor een hekwerk van 203 cm hoogte. Naast deze metalen afrasteringen, zijn er ook afrasteringen die van hout gemaakt zijn zoals bijvoorbeeld schuttingen of schuttingen gemaakt van bamboe. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker een creatieve combinatie van verschillende materialen van de afrastering, zo kan hout gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld stalen schanskorven. Een gaaselement wordt vaak gebruikt in combinatie met houten en betonnen schuttingpalen.

Het aanbod afrasteringen van Hekwerkonline

Wil je bijvoorbeeld een weide afzetten met hekwerk? Kies dan voor dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten hekwerk. Dit soort afrastering is uitermate geschikt voor het iets zwaardere werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een weide waar dieren lopen, maar ook aan tuinen waar bijvoorbeeld kinderen spelen. Dit soort metalen afrasteringen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in woonwijken om de afrastering van een erf aan te geven.

Welke afrastering kies jij voor jouw tuin?

Heb jij al een keuze gemaakt voor jouw tuin afrastering? Om jouw zoektocht makkelijker te maken kun je gebruik maken van het filtermodel op de pagina. Hiermee kun je specificaties kiezen die jij belangrijk vindt, waarna vervolgens alle afrastering opties die daaraan voldoen worden getoond inclusief de benodigde afrasteringspalen. Heb je de perfecte tuinafrastering gevonden? Bestel deze gemakkelijk online en binnen 3 tot 5 werkdagen wordt de tuinafrastering gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd. Jij kan dan gelijk bezig met de plaatsing van jouw afrastering. Wil je liever jouw tuin afrastering door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem. Kies dan voor een compleet pakket en kies bij de laatste optie voor "Laten plaatsen".

Wil jij meer informatie over afrasteringen?

Wil jij meer informatie over afrasteringen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de afrasteringen en afrasteringspalen in ons assortiment. Heb je vragen? Ook daarvoor kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je namelijk graag verder en voorzien je van een passend advies zodat jij kunt genieten van jouw tuin.

Hulp Nodig?