Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Afrasteringen

Ben jij op zoek naar een afrastering? Een afrastering is een breed begrip en kan gecreëerd worden op verschillende manieren en mogelijkheden. Zoek je bijvoorbeeld een afrastering van jouw tuin met veel privacy?

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Afrastering tuin naar jouw wens

Het voordeel van een afrastering, of dit nou een hekwerk, schutting of schanskorf is, is dat je zelf kunt bepalen hoe je deze wilt hebben. Doordat wij bij Hekwerkonline zoveel keuze hebben, kun je jouw tuinafscheiding helemaal naar eigen wens maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor metalen dubbelstaafmatten die bijvoorbeeld maar 83 cm hoog zijn, maar ook kiezen voor een hekwerk van 203 cm hoogte. Naast deze metalen afrasteringen, zijn er ook afrasteringen die van hout gemaakt zijn zoals bijvoorbeeld schuttingen of schuttingen gemaakt van bamboe. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker een creatieve combinatie van verschillende materialen van de afrastering, zo kan hout gebruikt worden in combinatie met bijvoorbeeld stalen schanskorven. Een gaaselement wordt vaak gebruikt in combinatie met houten en betonnen schuttingpalen.

Het aanbod afrasteringen van Hekwerkonline

Wil je bijvoorbeeld een weide afzetten met hekwerk? Kies dan voor dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten hekwerk. Dit soort afrastering is uitermate geschikt voor het iets zwaardere werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een weide waar dieren lopen, maar ook aan tuinen waar bijvoorbeeld kinderen spelen. Dit soort metalen afrasteringen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in woonwijken om de afrastering van een erf aan te geven.

Welke afrastering kies jij voor jouw tuin?

Heb jij al een keuze gemaakt voor jouw tuin afrastering? Om jouw zoektocht makkelijker te maken kun je gebruik maken van het filtermodel op de pagina. Hiermee kun je specificaties kiezen die jij belangrijk vindt, waarna vervolgens alle afrastering opties die daaraan voldoen worden getoond inclusief de benodigde afrasteringspalen. Heb je de perfecte tuinafrastering gevonden? Bestel deze gemakkelijk online en binnen 3 tot 5 werkdagen wordt de tuinafrastering gemakkelijk bij jou thuis afgeleverd. Jij kan dan gelijk bezig met de plaatsing van jouw afrastering. Wil je liever jouw tuin afrastering door ons laten plaatsen? Dit is geen probleem. Kies dan voor een compleet pakket en kies bij de laatste optie voor "Laten plaatsen".

Hekwerk afrastering

Hekwerk afrasteringen zijn in vele soorten en maten te verkrijgen bij Hekwerkonline. Zo heb je afrasteringen van hout, metaal of composiet. Ook kan je je afrastering kiezen in verschillende hoogtes. Afhankelijk van het type product dat jij kiest hebben we een afrastering vanaf 60 cm hoogte tot wel boven de drie meter. Bij het kiezen van een afrastering spelen vele factoren een rol. Je persoonlijke smaak, het doel van je afrastering – van veiligheid tot decoratief – of het budget dat je te besteden hebt. Enkele soorten afrastering die wij verkopen zijn hieronder opgesomd:

Neem snel een kijkje tussen de verschillende producten en bestel vandaag nog.

Afrasteren wei

Wil jij misschien een weideafrastering neerzetten? Bij Hekwerkonline ben je aan het juiste adres want bij ons vind je het grootste assortiment aan afrasteringen, ook voor bijvoorbeeld een weide. Met onze producten kan je vrij eenvoudig zelf je weide afrasteren. Hiermee voorkom je dat mensen je perceel betreden of dat je dieren van de weide aflopen.

Wij hebben vele soorten weideafrasteringen beschikbaar. Van gaashekwerk tot enkelstaafmatten tot houten hekken. Afrasteringen voor een wei moeten vaak kost efficiënt zijn omdat het dikwijls om lange stukken afrastering gaat. Bij Hekwerkonline helpen we je graag de juiste keuze te maken.

Wil jij meer informatie over afrasteringen?

Wil jij meer informatie over afrasteringen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de afrasteringen en afrasteringspalen in ons assortiment. Heb je vragen? Ook daarvoor kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je namelijk graag verder en voorzien je van een passend advies zodat jij kunt genieten van jouw tuin.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.