Afrasteringen

Afrasteringen zijn ideeal als erf / grensaanduiding, Hekwerkonline.nl heeft veel verschillende soorten en hoogtes in het assortiment. Bekijk ons aanbod:

1-12 van 131 artikelen

Filter
per pagina
 1. zwart gespoten grenen hout beton schutting Compleet pakket
  Zwart gespoten grenen hout beton schutting pakket
  Waardering:
  87%
  • Inclusief palen en bevestigingsmaterialen
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 1.9 meter breed
  • Planken zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed 

1-12 van 131 artikelen

Filter
per pagina

Afrasteringen van Hekwerkonline

Ben je op zoek naar afrasteringen? Afrasteringen is een breed begrip en kan worden gecreëerd op verschillende manieren en mogelijkheden. Hekwerkonline heeft voor jou een selectie gemaakt met de meest voorkomende afrasteringen. Zoek je een hoge afrastering met veel privacy? Dan is een schutting wellicht de juiste oplossing voor jouw afrastering. Wil je een afrastering die minder privacy biedt maar die bijvoorbeeld hoog of laag kan zijn? Wellicht is een hekwerk of schanskorf wel een ideale oplossing voor jou. Bedenk nu wat je wilt en ga op zoek naar de beste afrastering voor jouw tuin.

Afrasteringen naar eigen wens

Het voordeel van een hekwerk, schutting of schanskorf is dat je zelf kunt bepalen hoe je het wilt hebben. Doordat er zoveel keus is, kun je het geheel naar wens maken. Je kunt hekwerken kiezen die bijvoorbeeld maar 83 cm hoog zijn, zoals de dubbelstaafmatten, maar je kunt ook kiezen voor een hekwerk van 203 cm. Deze hekwerken zijn van staal. Er zijn ook afrasteringen die van hout zijn, zoals schuttingen of schuttingen van bijvoorbeeld bamboe. Tegenwoordig zie je steeds vaker dat men creatiever omgaat met afrasteringen. Zo wordt staal in combinatie gebruikt met hout. Een leuk voorbeeld hiervan is een gaaselement. Dit gaas element wordt vaak gebruikt met schuttingen en betonnen schuttingpalen.

Het overige aanbod

Wil je bijvoorbeeld een weide afzetten met een hekwerk? Bekijk dan eens het aanbod dubbelstaafmatten of enkelstaafmatten. Deze hekwerken zijn uitermate geschikt voor het iets zwaardere werk. Hierbij moet je denken aan een weide waar dieren lopen, maar ook in tuinen waar bijvoorbeeld kinderen spelen. Deze afrasteringen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt in wijken om tuinen en als erfafscheiding.

Welke afrastering kies jij?

Heb je al een keuze gemaakt uit onze afrasteringen of wil je liever een hekwerk? Om je zoektocht wat makkelijker te maken kun je gebruik maken van het filtermodel op de pagina. Hier kun je belangrijke specificaties ingeven, waarnaar vervolgens alle opties die daaraan voldoen worden getoond. Zodra je wat hebt uitgekozen kun je overgaan tot het bestellen van jouw afrastering. De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen thuis bezorgd, zodat jij direct bezig kunt met het plaatsen van de afrastering.

Meer informatie over afrasteringen nodig?

Wil je meer informatie over afrasteringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je namelijk meer vertellen over alle afrasteringen in ons assortiment. Vragen? Ook daarvoor kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je namelijk graag verder en voorzien je van een passend advies zodat jouw tuin weer een fijne plek wordt om tijd te besteden.

Hulp Nodig?