Veranda's

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Veranda

Met een veranda aan huis heb je altijd een fijne plek om buiten te zitten. Of je nou in de zomer nog even wilt nagenieten van een warme dag, of in de winter gezellig in een verwarmde afgesloten veranda wilt borrelen met vrienden. Het mooie aan een veranda is dat je de mogelijkheid hebt om de veranda open te laten, of ‘m juist af te sluiten, zodat je er ook tijdens koude periodes van kunt genieten.

Veranda aan huis

Een veranda plaats je altijd aan je huis of een ander gebouw, waardoor je de deur uitloopt en direct lekker onder je veranda kunt gaan zitten. Maak het jezelf comfortabel met fijne tuinmeubelen, versier je veranda met verlichting en hang boxen op voor muziek. Ga je voor een (deels) afgesloten veranda? Dan kun je ook prima een televisie ophangen! Een veranda is dus altijd een verlengde van een gebouw, een veranda kan niet los in je tuin gezet worden. Wil je dat wel? Kijk dan bij onze tuinhuizen en terrasoverkappingen.

Veranda uitbreiden

Je kunt met een veranda meerdere kanten op, doordat je de optie hebt om de zijkanten en de voorkant open te laten of juist af te sluiten. Je kunt de voorkant bijvoorbeeld perfect uitbreiden met een schuifpui en aan de zijkanten kun je wanden laten plaatsen. Voor de ondergrond kun je ervoor kiezen om de veranda op een verhoging of vlonder te plaatsen als dit beter past binnen uw tuin. Belangrijk is dan natuurlijk wel dat de verhoging op dezelfde hoogte is als de drempel van uw woning.

Je veranda bestellen bij Hekwerkonline

Je kunt je veranda naar je eigen smaak vormgeven binnen onze configurator. Daar kun je eenvoudig de keuze maken uit de diverse afmetingen, het materiaal en welke wanden je veranda moet hebben. Kijk bij de veranda naar jouw keuze naar de verwachte levertijd, in de meeste gevallen kun je je veranda al binnen 3 tot 5 werkdagen in je tuin hebben staan!

Montageservice

Het plaatsen van een veranda is prima te doen voor de ervaren klusser, maar voor het beste resultaat schakel je onze montageservice in. De monteurs weten precies wat ze moeten doen om de veranda zo goed en zo snel mogelijk te plaatsen wat betekent dat jij er spoedig en onbezorgd van kunt genieten.

Contact

Bij vragen over onze veranda’s kun je natuurlijk gewoon contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder! Toch op zoek naar iets anders dan een veranda? We hebben nog genoeg andere overkappingen voor in je tuin. Ook daarover mag je ons gerust alles vragen.

Hulp Nodig?