Terrasoverkapping

Een overkapping van Hekwerkonline staat voor kwaliteit, gemak en de beste prijs. Maak je keuze en ontvang je product snel thuis.

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina

Terrasoverkapping

Genieten van de lente- of zomerzon, of juist tijdens de winterdagen relaxen in een warme jacuzzi doe je het best onder een terrasoverkapping. Met een goede terrasoverkapping kun je het hele jaar in luxe genieten van je tuin en creëer je een woonkamer voor buiten. Je kunt er bovendien alle kanten mee op, doordat je de achterkant en zijkanten dicht kunt maken.

Voordelen van een terrasoverkapping

Terrasoverkappingen worden steeds populairder en dat is niet zomaar! Ze bieden je namelijk vele voordelen, waarvan we er een aantal voor je op een rijtje hebben gezet:

  • Je hebt beschutting tegen de zon en dus tegen uv-straling;
  • Je zit droog wanneer het regent;
  • Je kunt ze relatief eenvoudig zelf plaatsen;
  • Je kunt uitbreiden met wanden aan de zij- en achterkant;
  • Je hebt opbergruimte voor bijvoorbeeld haardhout.

En daarnaast is het natuurlijk een mooie toevoeging aan je tuin! Dus wat wil je nog meer?

Terrasoverkapping hout

De terrasoverkappingen van Hekwerkonline zijn gemaakt van hout van de beste kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. De houten terrasoverkappingen zijn ook perfect te combineren met onze schuttingen, zodat je tuin één mooi geheel blijft.

Terrasoverkapping met of zonder wanden

De terrasoverkappingen zijn simpel uit te breiden met wanden in Zweeds Rabat. Je hebt dan zelf de keuze of je 1, 2 of 3 wanden plaatst. Het is natuurlijk geheel afhankelijk van waar je het plaatst en waarvoor je de overkapping wilt gebruiken of én hoeveel wanden je nodig hebt. Een wand zorgt in ieder geval voor meer privacy, minder wind en een drogere plek wanneer het regent.

De wanden van Zweeds Rabat zijn beschikbaar in onbehandeld en zwart geïmpregneerd hout. Je kunt daarnaast nog kiezen of je enkelzijdig of dubbelzijdig Rabat wilt, net wat jij het mooist vindt!

Verschillende afmetingen

Je kunt bij ons terecht voor terrasoverkappingen in verschillende afmetingen. Voor de breedte heb je de keuze uit 400 cm, 500 cm en 600 cm en de diepte is 300 cm. Zo weet je zeker dat je altijd beschut kunt zitten. Onze terrasoverkappingen hebben een plat dak, er zit dus geen hoogteverschil in je terrasoverkapping.

Terrasoverkapping bestellen

Je kunt je terrasoverkapping eenvoudig en snel bestellen bij Herkwerkonline. We leveren vanuit voorraad dus je kunt je bestelling altijd binnen 3 tot 5 werkdagen thuis verwachten! Alle onderdelen worden standaard meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt met de montage.

Montage van je terrasoverkapping

Je kunt de terrasoverkapping zelf plaatsen, maar kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Dan komen onze monteurs de overkapping voor je plaatsen, dat scheelt jou weer tijd en moeite! Geef wel van tevoren aan hoe ze de spullen het best in je tuin kunnen krijgen en of er andere dingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden.

Contact

Heb je nog vragen over onze terrasoverkappingen of een van de andere overkappingen in onze webshop? Of kun je wel wat advies gebruiken voor het plaatsen van je overkapping? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Bel ons op 085 - 130 19 47 of chat met één van onze medewerkers via de contactpagina.

Hulp Nodig?