Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe

2.379,95
(incl. btw)
Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe
Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe
Betonpoeren set a 7 stuks
Montage luxe overkapping
Levertijd
3-5 weken
SKU
029947
2.379,95

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe

Een ruime en luxe overkapping compleet met wanden en trellis, dat is wat je krijgt met deze overkapping. Door de afmeting van 6 x 3 meter is deze terrasoverkapping ruim genoeg voor een familie barbecue of een gezellige avond met vrienden. Alle onderdelen van deze overkapping zijn gemaakt van douglas hout. De zwart gebeitste onderdelen geven de overkapping een luxe uitstraling.

Afmetingen en specificaties

De luxe douglas overkapping heeft de onderstaande afmetingen en specificaties:

  • Maatvoering: 500 x 300 x 260 cm
  • Kleurstelling: Douglas met zwart gebeitst
  • Dakbedekking: incl. EPDM
  • Houtsoort: Douglas
  • Behandeling: Onbehandelde contructie & Zwart gebeitsde delen
  • Soort dak: Plat dak
  • Afmeting palen: 12 x 12 cm
  • Bouwpakket: Ja
  • Waterafvoer: Ja

Glazen wand overkapping?

Wij bieden onze overkappingen aan met een glazen wand. Een glazen wand in de overkapping is fraai: je houdt vrij zicht maar hebt geen last van bijvoorbeeld de wind. Onze glazen wanden hebben doorgaans een hoogte van 225cm waardoor de overkapping ook op 225cm hoogte wordt geplaatst. Wanneer je bij ons een glazen schuifwand kiest, is het belangrijk om te weten dat de ondergrond waterpas moet zijn voor een goede montage van de wand. Heb je een ondergrond die niet waterpas is dan zorgt dat er voor dat de wand niet kan schuiven. Erg belangrijk dus!

Kies je voor montage van de overkapping met glazen schuifwand door Hekwerkonline, dan dien je de ondergrond zelf waterpas te maken – dit zit niet bij de montageprijs inbegrepen! 

Mochten onze monteurs er bij de montage achterkomen dat de ondergrond niet waterpas is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Compleet bouwpakket

Deze overkapping is samengesteld van op maat gemaakte onderdelen: het is als ware een bouwpakket. Dit vergemakkelijkt de montage van de overkapping. Speciale gereedschappen zijn hierdoor dus niet noodzakelijk. Met de handige montage handleiding die op onze website staat, maken we je het nog gemakkelijker. Of je het plaatsen van de overkapping zelf wit doen is trouwens een keuze. De specialisten van Hekwerkonline kunnen deze klus op zich nemen.

Advies voor een overkapping?

Indien je vragen hebt over deze luxe overkapping, aarzel dan niet en stel deze vragen aan één van onze mensen. Je kan dit doen per email, chat of telefoon. Ook voor alle andere vragen over bijvoorbeeld de levering kan je aan ons vragen. Ons team staat voor je klaar.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 600 cm
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Schrijf een beoordeling over Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe
U plaatst een review over:Overkapping 600 x 300 cm met plat dak Luxe
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?