Speelhuisjes

De speelhuisjes van Hekwerkonline zijn van compact formaat, hierdoor geschikt voor elke tuin! Urenlang speelplezier gegarandeerd! 

1-12 van 13 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-12 van 13 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Speelhuisje

Maak je tuin compleet met een mooi speelhuisje van hout of kunststof. De perfecte plek voor je kinderen om te spelen, weer of geen weer! Kinderen houden ervan in de tuin te spelen en als ze dit dan ook nog eens kunnen combineren met een eigen speelhuisje dan is het feest helemaal compleet. Bekijk ons aanbod en maak je keuze!

Voor wie zijn speelhuisjes geschikt?

Speelhuisjes worden interessant voor kinderen vanaf dat ze een jaar of drie zijn. Dan zijn ze groot genoeg om veilig in het huisje te spelen en hebben ze ook een fantasie ontwikkeld om van een speelhuis de meest bijzondere ruimte te maken. Of ze nou doen alsof ze kok zijn, een piratenschip van het speelhuisje maken of doen alsof ze in een kasteel zijn. Je zult zien dat ze er met het grootste plezier in en uit zullen rennen.

Houten en kunststof speelhuisjes

Voor iedereen is er wel een geschikt speelhuisje te vinden, groot of klein, met of zonder glijbaan en van hout of van kunststof. Net wat jij het mooist vindt en wat past in jouw tuin. Ga je voor een echt luxe speelhuisje dan kun je een glijbaan of een zandbak toevoegen. Ook een speelhuisje met een overkapping ervoor behoort tot de mogelijkheden.

Hout of kunststof?

Wat is er nou eigenlijk beter, een houten of een kunststof speelhuisje? Dat is lastig te zeggen, ze hebben beide zo hun voordelen. Houten speelhuisjes geven meer karakter aan je tuin, vallen minder op en zijn doorgaans zwaarder en daardoor steviger dan kunststof. Kunststof op zijn beurt geeft weer de mogelijkheid om gekke vormen aan te brengen en vaak zijn kunststof tuinhuisjes beschikbaar in diverse kleuren. Qua schoonmaken en verder onderhoud is kunststof ook gemakkelijker.

Speelhuisje tot in je tuin geleverd

Bestel je een speelhuisje bij Hekwerkonline, dan leveren we het gewoon bij je thuis. Dan kun je het pakket gelijk bij jezelf in de tuin in elkaar zetten. De huisjes zijn eenvoudig zelf te monteren, dus een beetje een doe-het-zelver heeft het zo gepiept!

Andere speeltoestellen

Ook voor andere speeltoestellen moet je bij Hekwerkonline zijn. Van zandbakken tot schommels en zelfs kabelbaantjes. Heb je dus de wens om meerdere speeltoestellen aan je tuin toe te voegen? Bestel ze dan tegelijk. Het is heel eenvoudig om zo je tuin om te toveren tot een waar speelparadijs voor je kinderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze speelhuisjes? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder met al je vragen over de levering en de montage van je bestelling. Ook over het onderhoud van je producten kunnen ze je alles vertellen.

Hulp Nodig?