Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Draaipoort

Draaipoorten van Hekwerkonline: voor elk hekwerk een geschikte draaipoort.

13 producten

Filter
per pagina

13 producten

Filter
per pagina

Spijlen draaipoort premium rond

Bij Hekwerkonline bieden we premium spijlen draaipoorten aan in verschillende breedte- en hoogtematen. Deze poorten worden toegepast op vele locaties. Denk hierbij aan bedrijventerreinen, omheining van een sportschool, omheining van een school of zelfs in woonwijken. De poort wordt gekenmerkt door de ronde spijlen die vastgeklemd worden tussen een boven- en onderligger. De spijlen hebben een afmeting van 2,5 cm. De spijlen steken door de bovenliggers en zo worden de “punten” gecreëerd. Dit maakt het extreem lastig om over de poort heen te klimmen en werkt dus als preventiemiddel.

Afmeting en kleuren draaipoort premium rond

De draaipoort premium rond is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en kleuren. Daarnaast is de draaipoort verkrijgbaar in een enkele en dubbele variant. Onderstaande breedtes zijn verkrijgbaar van draaipoort premium rond

 • De enkele draaipoort van Hekwerkonline is verkrijgbaar in de breedtematen 100, 120, 150, 200, 250 en 300 centimeter.
 • De dubbele draaipoort van Hekwerkonline is verkrijgbaar in de breedtematen 200, 240, 300, 400, 500 en 600 centimeter.

De bovenstaande breedtes hebben standaard hoogte maten die onderstaand zijn weergegeven:

 • 100 centimeter
 • 125 centimeter
 • 150 centimeter
 • 180 centimeter
 • 200 centimeter
 • 250 centimeter.

Door de verschillende breedtes en hoogtes zijn de mogelijkheden van de poort in verschillende situaties grenzeloos. De lagere poorten kunnen van toepassing zijn om terreinen zoals scholen, parkeerplaatsen, plantsoenen en showrooms. De hogere poorten zijn met name geschikt voor bedrijfspanden en datacenters. De poorten zijn verzinkt en vervolgens eventueel gecoat in groen RAL6009, antraciet RAL7015 en zwart RAL9005.

Poortvleugel

De horizontale stalen kokerprofiel is 60x40 mm en de verticale kokerprofiel 60x60 mm. De vulling van het kokerprofiel bestaat uit ronde spijlen 25 mm die door de liggers gevoerd zijn. De hart op hart afstand tussen de spijlen bedraagt 150 mm. De spijlen worden aan de bovenzijde afgeschuind bij poorten vanaf 150 cm hoog. De poortvleugel wordt standaard geleverd met uitvalbeveiliging. De afdekkappen zijn gemaakt van zwart kunststof.

Hang- en sluitwerk

Het hang en sluitwerk bestaat allereerst uit het inbouwslot met europrofielcilinder en kruk. De ophanging wordt geleverd met nastelbare scharnieren. Ook worden er grondgrendels meegeleverd voor het vastzetten van de poortvleugels in open en gesloten stand.

Opties

Er zijn verschillende opties leverbaar bij de spijlen draaipoort. Onderstaand de opties op een rij:

 • Deurdranger bij breedtes tot en met 125 cm
 • Elektrische ontsluiter
 • Opbouwslot Locinox
 • Vluchtsluiting met aluminium beplating
 • Codeslot Locinox
 • Kleefmagneet

Voor de exacte prijzen van de opties vragen wij uw vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of een mail te sturen naar [email protected]

Montage

De poortpalen dienen ongeveer 90 cm in de grond gezet te worden. Vervolgens moet er beton in gegoten worden voor het vastzetten van de palen in de grond. Als de poort op een betonnen ondergrond bevestigd wordt, moeten de poortpalen ingekort worden met 90 cm. Het resterende gedeelte moet op een voetplaat bevestigd worden.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.