Container ombouw

Container ombouw van Hekwerkonline. Snel geleverd aan huis en geen afvalbak meer in het zicht!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Container ombouw

Met een container ombouw plaats je een stijlvolle ombouw over je containers heen, zodat deze niet meer in het zicht staan. Komt er een stank van je container of vind je het plastic niet om aan te zien? Een container ombouw is een aankleding voor je kliko en ideaal om op een stijlvolle manier je afval weg te werken. Met een container ombouw houd je een container vrij van ongedierte en weersinvloeden. Een container ombouw van Hekwerkonline is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een handige opening aan de voorzijde. Er zijn container ombouwen in diverse formaten dus voor ieder aantal en formaat containers kun je terecht bij Hekwerkonline.

Een stijlvolle ombouw

Een container ombouw is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stijlvol uiterlijk voor over je afvalcontainers. Dankzij een container ombouw heb je geen lelijke plastic bak meer bij huis en het is de oplossing om stank vanuit de container te voorkomen. Een container ombouw staat niet alleen mooier, maar zorgt er bovendien voor dat het vuilnis in de container beter is beschermd tegen weersomstandigheden en ongedierte. Dankzij een container ombouw loopt de temperatuur in de container niet te hoog op tijdens warme zomerdagen en in de winter zal het afval minder snel bevriezen waardoor de afvalbak makkelijker geleegd kan worden.

Praktische oplossing

Heb je meerdere kliko’s? Dan is een container ombouw die geschikt is voor meerdere containers een uitkomst. In ons assortiment vindt je diverse soorten container ombouw voor zowel één als meerdere containers. Het afval in de container moet natuurlijk gemakkelijk geleegd kunnen worden en daarvoor is een container ombouw makkelijk in gebruik. Een container ombouw heeft aan de bovenkant namelijk een opening om afval in de container te kunnen gooien en aan de voorkant een handige opening om de kliko uit de ombouw te halen, zodat je deze aan de weg kunt zetten.

Containerberging kopen bij Hekwerkonline

Wil je geen lelijke afvalcontainers meer zien en dus een mooie container ombouw bij huis? Bij Hekwerkonline heb je de keuze uit diverse soorten en formaten container ombouwen met een luxe uitstraling. Een container ombouw van Hekwerkonline is gemaakt van hoogwaardig materiaal en dit maakt het een duurzame keuze waar je jaren plezier van zult hebben. Bestel nu je container ombouw en deze wordt netjes bij jou thuis bezorgd. Heb je vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op.