Bladkorf

Last van vallende gekleurde bladeren? Bekijk dan het aanbod bladkorven / compostbakken van Hekwerkonline.nl

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Hoogte hekwerk
  1. 103cm 1 artikel
  2. 143cm 1 artikel
Draad dikte
  1. 6/5/6 mm 2 artikelen

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Een bladkorf is in verschillende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. De bladkorf wordt geleverd met panelen van 143 cm hoog en een voorzijde van 103 cm hoog. Met deze afmetingen kun je veel blad kwijt in de bladkorf, maar blijft deze toegankelijk voor het aanvullen van de bak. Met een bladkorf van Hekwerkonline is jouw tuin na het opruimen van de bladeren verzorgd en netjes. De compostbakken worden ook als set aangeboden. Onze bladkorven bestaan uit de volgende materialen:

Met behulp van de dubbelstaafmatten van Hekwerkonline blijft de bladkorf stevig in de grond staan. Hier zitten namelijk punten aan die in de grond worden gestoken voor versteviging. De hoekverbinders voor de bladkorven zijn van staal en hebben een thermisch verzinkte behandeling gehad. Dankzij deze belangrijke eigenschappen weet je zeker dat de bladkorf lange tijd mee zal gaan. Zo kun je iedere herfst weer ervoor zorgen dat jouw tuin, oprit of stoep er netjes bij staat.

Hiervoor gebruik je een bladkorf

Een bladkorf gebruik je met name veel in de herfst. Zodra alle bladeren van de bomen af vallen ligt de tuin voor je het weet helemaal vol. Logischerwijs veeg je al deze bladeren bij elkaar. Zo zorg jij ervoor dat de tuin er weer netjes uitziet. Tot er een flinke windvlaag op komt zetten en alle bladeren de lucht in slingert. Voor je het weet kun je opnieuw beginnen met het bij elkaar vegen van de bladeren. Dit probleem is heel makkelijk op te lossen. Met de bladkorf van Hekwerkonline blijven alle bladeren namelijk op een plek en kunnen ze nergens heen. 

Zo werkt de bladkorf

Hoe zo´n bladkorf werkt? Dat is eigenlijk heel erg simpel. Je zet deze in elkaar door de verschillende dubbelstaafmatten aan elkaar te bevestigen. Hierdoor ontstaat er als het ware een vierkante bak. Vervolgens verzamel je alle bladeren in de vierkante bak, waardoor deze geen kant meer op gaan. Hierdoor bespaar jij jezelf een aantal keren extra blad vegen en kunnen de bladeren eenvoudig worden afgevoerd. Dus voor een bladvrije herfst en een opgeruimde tuin, koop je een bladkorf van Hekwerkonline!

Bladkorf kopen 

Om een bladkorf te kopen moet je bij Hekwerkonline zijn. Wij bieden enkel korven die bestemd zijn tegen alle weersinvloeden. Dankzij een speciale behandeling is het metaal beschermd tegen corrosie en slijtage. Hierdoor kun jij jaar in jaar uit profiteren van de voordelen van de bladkorf. Misschien is het wel een idee om de bladkorf met de hele straat aan te schaffen? Zo kunnen jullie samen de straat opgeruimd en netjes houden. En samen blad vegen is natuurlijk een stuk leuker dan alleen!

Bekijk ons assortiment korven en kies er een die aansluit op jouw wensen. Misschien twijfel je nog over een bladkorf of heb je vragen. In dat geval staan onze collega’s voor je klaar. We helpen je graag om een goede bladkorf of compostbak te kiezen die past bij jouw wensen. Ontvang passend advies en uitstekende service.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.