Bladkorf

Last van vallende gekleurde bladeren? Bekijk dan het aanbod bladkorven / compostbakken van Hekwerkonline.nl

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Bladkorf

Een bladkorf is in verschillende kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. De bladkorf wordt geleverd met panelen van 143 cm hoog en een voorzijde van 103 cm hoog. Met deze afmetingen kun je veel blad kwijt in de bladkorf maar blijft deze toegankelijk voor het aanvullen van de bak. Met een bladkorf van Hekwerkonline is jouw tuin na het opruimen van de bladeren verzorgd en netjes. De compostbakken worden ook als set aangeboden. Onze bladkorven bestaan uit de volgende materialen:

De dubbelstaafmatten zijn verzinkt en vervolgens gepoedercoat, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. We hebben daarnaast ook bladkorven in ons assortiment die alleen thermisch verzinkt zijn en niet gepoedercoat. Met behulp van de dubbelstaafmatten van Hekwerkonline blijft de bladkorf stevig in de grond staan. Hier zitten namelijk punten aan die in de grond worden gestoken voor versteviging. De hoekverbinders voor de bladkorven zijn van staal en hebben een thermisch verzinkte behandeling gehad.

Bladkorven van Hekwerkonline

Hekwerkonline is gespecialiseerd in hekwerk en alles wat hiermee te maken heeft, waaronder bladkorven. We helpen je dan ook graag om een goede bladkorf of compostbak te kiezen die past bij jouw wensen. Ontvang passend advies en uitstekende service.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp Nodig?