Bladkorf professional 2 x 2 meter

Onze prijs 199,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Bladkorf compostbak
Bladkorf professional 2 x 2 meter
Waardering:
100%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
11101924
Onze prijs 199,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Bladkorven van Hekwerkonline.nl

De bladkorven van Hekwerkonline.nl worden van hoogwaardig kwaliteit staal gemaakt. De panelen zijn verzinkt en vervolgens gepoedercoat. Er is ook een type bladkorf te verkrijgen die alleen thermisch verzinkt is. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je bladkorf wordt beschermd tegen weersinvloeden. Hierdoor heeft jouw bladkorf een lange levensduur. Onze bladkorf bestaat uit dubbelstaafmatten en hoekverbinders. Een bladkorf bestaat uit:

Door gebruik te maken van een bladkorf is jouw tuin of buurt netjes opgeruimd. Deze bladkorven komen steeds vaker voor in tuinen of straten. Het grote voordeel van deze bladkorf is dat het makkelijk te plaatsen is, maar ook heel eenvoudig op te ruimen. Het enige wat je hoeft te doen is de hoekverbinders vast maken of los te draaien. Dit systeem zorgt ervoor dat je ieder jaar weer dezelfde bladkorf kunt gebruiken.

Advies nodig?

Onze medewerkers helpen je graag met het kiezen van de juiste bladkorf. Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.