Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Millboard gevelbekleding

1-20 van 27 artikelen

Pagina
per pagina

1-20 van 27 artikelen

Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ben jij al bekend met Millboard gevelbekleding? Het is een populair terrasmateriaal dat wordt gebruikt om mooie en duurzame buitenruimtes te creëren. Millboard gevelbekleding is gemaakt van polyurethaan en gerecyclede materialen, waardoor het sterk en milieuvriendelijk is. Het ziet eruit als echt hout, maar het rot of splintert niet zoals natuurlijk hout na verloop van tijd; het hoeft ook niet geschuurd of opnieuw bekleed te worden vanwege de onderhoudsarme eigenschappen. Laten we eens kijken naar de voordelen van het gebruik van Millboard. Ben jij al enthousiast, plaats dan gelijk je bestelling!

Vijf voordelen van Millboard

 1. Weinig onderhoud - Met Millboard hoef je je niet elk jaar zorgen te maken over het schuren of opnieuw sealen van je terras, zoals bij natuurlijk hout, omdat dit terrasmateriaal dat niet nodig heeft.
 2. Milieuvriendelijk - Millboard is niet alleen gemaakt van gerecycleerde materialen, maar deze materialen zijn ook zelf recycable; dus als je uiteindelijk besluit je planken te vervangen, kunnen ze opnieuw worden gebruikt voor een ander project.
 3. Duurzaam – Dit terrasmateriaal is ongelooflijk duurzaam, zodat het na verloop van tijd niet gaat rotten of splinteren zoals natuurlijk hout. Bovendien is dit materiaal bestand tegen verbleken en vlekken, zodat het er nog jaren prachtig uitziet!
 4. Gemakkelijk te installeren - Het is gemakkelijk te installeren dankzij de tand en groef technologie; dit betekent dat elke plank in de volgende past zonder ingewikkeld gereedschap of apparatuur.
 5. Veelzijdig - Je kunt Millboard voor meer dan alleen dekken gebruiken; je kunt het ook voor vloeren en bevelsiding gebruiken!

 

Millboard planken en meer!

Millboard heeft vele toepassingen door zijn duurzaamheid en veelzijdigheid; je kunt de Millboard planken gebruiken voor vloeren in zowel binnen- als buitenruimten. Ook kun je kiezen voor Millboard gevelbekleding op huizen en gebouwen! Een andere geweldige toepassing van Millboard is in de tuin; of je nu een patio wilt of een verhoogde plantenbak, dit terrasmateriaal kan helpen je tuindromen waar te maken!

Aantrekkelijk gebruik van Millboards in de tuin

Bij het gebruik van Millboard in je tuin zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat ze optimaal tot hun recht komen: kies een opvallende kleur zoals houtskoolzwart of diep walnootbruin die de aandacht trekt; voeg decoratieve accenten toe zoals verlichting rond je nieuwe terras; overweeg ook wat groen toe te voegen rond de omtrek van de planken, wat een prachtig effect zal creëren! Investeer ten slotte in kwaliteitsaccessoires zoals meubelhoezen, zodat je nieuwe planken er het hele jaar door op hun best blijven uitzien!

Installatietips voor het installeren van Millboard

 • Test het bevestigingssysteem eerst uit met een klein teststukje plank en onderregel.
  Zo voorkom je fouten en krijg je door hoe het systeem werkt.
 • Gebruik geen slagschroefmachine of zet de klopfunctie uit.
 • Spuit WD40 op de schroeven om het vastschroeven te versoepelen.
 • Druk de plank goed aan en bevestig de schroeven met beleid.
 • Schroef de schroef 5 tot 10 mm onder de toplaag, waar mogelijk in een diepere naad van de nerf. De toplaag zal dan naar alle waarschijnlijk net wat beter sluiten als op een gladder gedeelte van de nerf.
 • Gebruik altijd het bijgeleverde bitje bij het monteren. Het bijgeleverde schroefbitje is speciaal langer gemaakt om 5 tot 10 mm in de plank te kunnen schroeven, door het gebruik van andere bitjes zijn schoefgaatjes mogelijk meer zichtbaar.
 • Leg altijd eerst zoveel mogelijk de planken uit en kijk hoe de nerven lopen. Leg de planken zo neer zodat je voorkomt dat planken met dezelfde nerf motieven naast elkaar komen te liggen.
  Elke plank wordt namelijk met de hand geverfd en nabewerkt. Er zitten daardoor (met opzet) kleurnuances tussen de planken.
 • Advies; 4 mm ruimte tussen de planken // 1 mm ruimte op de kopse kanten
 • Om de 4 à 5 planken met een lijn de installatie nalopen.
 • Werk desgewenst met dikte opvulplaatjes waar nodig.

Klik hier om een pdf te openen met deze tips.

Millboard gevelbekleding kopen bij Hekwerkonline

Er zijn genoeg plaatsen waar je millboard kunt kopen, maar als je kwaliteitsproducten wilt tegen concurrerende prijzen dan zou Hekwerkonline je eerste stop moeten zijn! Hier bieden we niet alleen een brede selectie van Millboard gevelbekleding, maar bieden we ook een intensieve klantenservice: we zorgen voor de perfecte Millboard planken prijs, maar zorgen er ook voor dat deze op een effectieve manier in je tuin worden verwerkt. We denken met je na over de invulling van jouw Millboard, en geven advies over welke toevoegingen jij kunt doen. Wil jij dit ervaren, plaats dan gelijk je bestelling!