Buitenkeuken

Een buitenkeuken voor de beste prijs en geproduceerd in Nederland.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Buitenkeuken van Hekwerkonline

Een buitenkeuken is razend populair. Je ziet ze vaak voorbijkomen bij verschillende woon- en tuinprogramma´s. Hier zie je hoe een doorsnee tuin ineens wordt omgetoverd tot een échte leefruimte. Sommige mensen zijn fan van een buiten keuken met een ingebouwde barbecue, waar anderen enkel op zoek zijn naar meer werkruimte. Misschien wil je niet per se hele gerechten klaar maken in jouw tuin, maar vind je het wel gezellig om de gerechte die je binnen hebt voorbereid buiten in aanwezigheid van jouw gasten af te maken. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van de borden, snijden van de laatste groenten die je als garnering wilt gebruiken of het bijvullen van lege glazen. Jij bepaalt zelf wat valt onder ‘perfecte buitenkeukens’. Bij ons kan je kiezen uit een buiten keuken met verscheidene opties. Neem snel een kijkje tussen ons assortiment buitenkeukens en bestel je keuken vandaag nog bij Hekwerkonline.

Buitenkeuken maken

Een buitenkeuken maken doe je door het combineren van verschillende onderdelen. Denk hierbij aan kasten, werkbladen, een kraan met spoelbak en eventueel ruimte voor een barbecue of koeling. Je kunt er zelfs voor kiezen om een klimaatkast in te bouwen, zodat jouw favoriete wijn altijd op de perfecte temperatuur gekoeld wordt en je deze direct in kunt schenken. Maar ook kun je kiezen voor een gewone koeling voor het koud houden van andere (niet) alcoholische dranken. Dit scheelt veel heen en weer lopen naar de keuken binnen. Een buitenkeuken maken kan je zelf doen, dan dien je de verschillende onderdelen aan te schaffen en in elkaar te zetten. Het eenvoudigst en snelst is een buiten keuken van Hekwerkonline. Blijf dus relaxed zitten met een van de buitenkeukens van Hekwerkonline.

Buitenkeuken overkapping

Een buitenkeuken onder een overkapping van Hekwerkonline plaatsen is de ideale manier om ervoor te zorgen dat je altijd buiten kunt kokkerellen, ook met een flinke zomerse regenbui. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de weersvoorspelling wanneer je een barbecue of etentje organiseert. Wat dacht je van een winterbarbecue? Voor diegene die over heaters beschikken, zijn buitenkeukens onder de overkapping ideaal. Hierdoor kun je ook in het najaar extra lang genieten van het tuinleven. De buiten keukens van Hekwerkonline zijn verkrijgbaar in douglas hout. Van deze houtsoort zijn ook de meeste overkappingen gemaakt waardoor het een prachtig geheel zal vormen.

Buitenkeuken hout

Met een buitenkeuken gemaakt van hout laat je deze aansluiten op jouw overkapping. Beide producten zijn vervaardigd van douglas hout. Er ontstaat hierdoor een mooi geheel in jouw tuin. Let er wel op dat je dezelfde houtsoort of in ieder geval een overeenkomende houtsoort kiest. Voor advies over buitenkeukens en het materiaal dat je hiervoor het beste kunt gebruiken, kun je altijd onze medewerkers om hulp vragen. Zij vertellen je graag meer over de materialen, keuzemogelijkheden en de voor- en de nadelen hiervan. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt uit ons assortiment buitenkeukens. We kunnen je buitenkeuken ook zwart of wit maken. In onze configurator kan je eenvoudig de kleur van de buitenkeuken kiezen.

Buiten keuken meubel

Het samenstellen gaat per buitenkeuken meubel. Door verschillende meubels te combineren kom je uiteindelijk uit bij buitenkeukens die helemaal aansluiten op jouw wensen. Je zit dus niet vast aan een standaard ontwerp. Juist doordat ieder meubel binnen ons assortiment buitenkeukens weer heel anders is, creëer jij een uniek ontwerp dat afgestemd is op jouw tuinwensen. Naast de afmetingen kan je de keuze maken uit de volgende optionele items:

Stel zo je ideale buiten keuken samen.

Buitenkeuken BBQ

Eén van de meest populaire buitenactiviteiten – niet alleen in de zomer – is een BBQ. Met vrienden en familie gezellig samen buiten de tijd doorbrengen met een hapje en een drankje. Bij Hekwerkonline helpen we je een handje door de BBQ te integreren in de buitenkeuken. Onze buitenkeukens worden geleverd op wielen waardoor je de buitenkeuken op elke wenselijke plek kan neerzetten. Geniet dus van de BBQ met een buitenkeuken BBQ van Hekwerkonline.

Buitenkeuken kopen

Een buitenkeuken kopen doe je bij Hekwerkonline niet alleen. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en met jou mee te denken. Wij creëren buitenkeukens waar onze klanten van dromen. Met alle elementen, materialen en gemakken die jij van tevoren al hebt bedacht. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over het samenstellen, bestellen, betalen en laten monteren van jouw keuken voor in de tuin!