Geluidsschermen

16 producten

per pagina

16 producten

per pagina

Geluidsschermen

Of je nu langs een snelweg/spoor woont, luide buren hebt of je rust erg op prijs stelt is een geluidscherm wellicht iets voor jou. Een geluidsscherm is de oplossing voor het verminderen van je omgevingsgeluid. De geluidschermen van Hekwerkonline gebruiken een techniek, waardoor het geluid een omweg moet maken. Zo is de afstand van het geluid langer, waardoor het geluidsniveau significant minder wordt. Naast de omweg dat het geluid moet afleggen is het materiaal van de geluidschermen absorberend, wat de geluidsvermindering nog meer verbetert.

Soorten geluidschermen

Bij Hekwerkonline bieden we een breed scala aan geluidsschermen en toebehoren aan, zodat jij hét geluidscherm voor jouw doeleinden kan vinden. Voor geluidschermen in de tuin bieden wij twee modules aan. Het Geluidscherm 18 dB is de perfecte keuze als je net iets meer rust wilt van je nabije omgeving. Ons meest geluiddempende scherm is het  Geluidscherm 27 dB. Dit scherm is ideaal voor wanneer je langs een drukke weg of langs het spoor woont.

Het strakke design van deze schermen kan goed werken bij moderne huizen, maar als je een natuurlijke look wilt kan je onze houten geluidsscherm bekleding gaan. Wil je een openlijker gevoel creëren kan je overwegen om de geluidschermen met een aantal glas modules te combineren. Ons glas geluidscherm is gemaakt van polycarbonaat. Polycarbonaat wordt ook wel hamerglas genoemd om zijn robuuste eigenschappen. Het scherm heeft een goed optisch beeld en heeft tegelijk een glanzend oppervlakte, wat niet goedkoop oogt. Door de grote slagvastheid is het bijna onmogelijk om te breken en is in normale omstandigheden niet brandbaar. Ons glasgeluidscherm is aan beide kanten UV bestendig, wat betekent dat het over de jaren zijn transparantie goed behoudt. Naast de geluidschermen hebben wij bij Hekwerkonline ook een bijpassende enkele poort en dubbele poort om je tuin volledig afschermen.

De geluidschermen zijn te monteren met onze Paal 60 x 60 x 3 mm, Paal 80 x 80 x 4 mm, Paal 100 x 100 x 4 mm, Paal 100 x 100 x 4 mm met voetplaat en Paal 120 x 120 x 4 mm met voetplaat.

Padel baan

Goede geluidschermen zijn essentieel voor een professionele padelbaan. De geluidschermen van Hekwerkonline zijn dubbelwerend. Dit betekent niet alleen dat het geluid van buiten wordt gedempt, maar ook van binnen naar buiten. Hierdoor kunnen niet alleen mensen op de padel baan zich beter kunnen concentreren, maar hebben mensen in de omgeving hier ook veel minder last van. Wij raden dan ook iedereen die een padel baan wilt bouwen, passende geluidschermen in het ontwerp mee te nemen. Voor vragen of specifiek advies staan onze experts voor jou klaar.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.