Hekken

De beste kwaliteit hekken voor de beste prijs.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Hoogte hekwerk
 1. 63cm 3 artikelen
 2. 83cm 4 artikelen
 3. 103cm 5 artikelen
 4. 123cm 5 artikelen
 5. 143cm 5 artikelen
 6. 153cm 1 artikel
 7. 173cm 1 artikel
 8. 183cm 3 artikelen
 9. 193cm 1 artikel
 10. 203cm 2 artikelen
 11. 223cm 2 artikelen
 12. 233cm 1 artikel
 13. 243cm 1 artikel
Draad dikte
 1. 7.8 mm 3 artikelen
 2. 6/5/6 mm 3 artikelen
 3. 8/6/8 mm 1 artikel
Keuze sierhekwerk

15 producten

Filter
per pagina

15 producten

Filter
per pagina

Hekken bestel je bij Hekwerkonline

Ben je op zoek naar hekken voor in je tuin of om het bedrijfspand? Of voor elke andere toepassing die je je kan bedenken? Hekwerkonline kan jou helpen in al deze gevallen. Met het meest uitgebreide assortiment van Nederland kan je altijd slagen bij ons. We hebben hekken van metaal, hekken van hout maar ook van andere materialen zoals composiet. Neem snel een kijkje in ons assortiment voor alle type hekken en de verschillende toepassingen.

Hekken van metaal

Ben je op zoek naar een metalen hek? Hekwerkonline heeft op dit gebied het meest uitgebreide assortiment wat te verkrijgen is in de markt. Hekwerkonline is dé specialist in metalen hekken. Onze hekken ademen kwaliteit en zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Of je op zoek bent naar een standaard hekwerk of juist een op maat gemaakt hekwerk, dat maakt bij ons niets uit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten hekken. De hekken die wij het meeste verkopen voor in de tuin zijn de volgende soorten:

 • Dubbelstaafmat hekken
 • Enkelstaafhekken
 • Sierhekken

Hekken van metaal zijn een goede keuze als je gaat voor een lange levensduur. Met dit type hekken is weinig onderhoud nodig.

Houten hekken

Houten hekken en Hekwerkonline, dat is een prima combinatie. Houten hekken kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je tuin. Waarom? Houten hekken geven of behouden de mooie natuurlijke uitstraling aan je tuin. Ook matcht een houten hek vaak perfect met een houten overkapping van Hekwerkonline. Bij Hekwerkonline heb je keuze uit een groot assortiment aan houten hekken in allerlei stijlen en maten. Landelijk, strak of modern, het kan allemaal bij Hekwerkonline. De meest gebruikte houten hekken vind je hieronder:

De houten hekken van Hekwerkonline zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Kwaliteit staat ook hier voorop. Neem snel een kijkje tussen de verschillende houten hekken.

Hekken in je tuin

Hekken in de tuin. Dat is nou eenmaal noodzakelijk om je perceel af te bakenen en om ongenode gasten buiten de deur te houden. Hekken in de tuin geven daarnaast privacy maar ook beleving. Naast het functionele aspect hebben hekken namelijk ook een toegevoegde waarde op esthetisch gebied. Hekken zijn namelijk beschikbaar in talloze kleuren, stijlen en maatvoeringen. Hieronder een selectie hekken voor in de tuin:

Gebruikte hekken

Hekken voor een goede prijs? Goedkope hekken? En dan kwalitatief op het juiste niveau? Maak snel je keuze bij Hekwerkonline. Gebruikte hekken zijn een kostenvriendelijke oplossing voor de omheining van je tuin of bedrijfsterrein. Bij Hekwerkonline kan je terecht voor een ruim assortiment aan gebruikte hekken in verschillende kleuren en hoogtes. Gebruikte hekken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout en staal. Het assortiment van gebruikte hekken is uiteraard variabel.

Met de gebruikte hekken van Hekwerkonline bespaar je op de kosten zonder in te leveren op kwaliteit.  

Compleet hekken pakket

Onze hekken bieden we aan als losse producten maar je kan ook bestellen via de configurator. De configurator rekent op basis van een aantal simpele variabelen die je ingeeft de hekken en andere materialen uit die je in jouw situatie nodig hebt. Zo moet je de kleur, het aantal meter en de soort palen die je wenst invullen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de correctheid van de te bestellen producten. De benodigde hekken in te laten meten is dus niet meer nodig. Onze configurator geeft alle opties qua producten in één oogopslag, wel zo makkelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Wil jij meer informatie of heb je vragen over onze hekken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.