Vroeg Voorjaar Voordeel! Ontvang alleen deze week exclusieve kortingen tot 20% op al onze pakketten! Mis het niet - Lees verder.
Melding sluiten

Hekken

Op zoek naar een stevige omheining voor jouw tuin of bedrijf? Zoek niet verder. Bij Hekwerkonline bieden wij enkel hoogwaardige hekken die tevens erg lang mee gaan. Ontdek ons breed assortiment en bestel het perfecte hekwerk voor jouw toepassing.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Soort hekwerk
  1. Dubbelstaafmat hekwerk 2 artikelen
  2. Enkelstaafmat hekwerk 1 artikel
  3. Sierhekwerk 5 artikelen
  4. Spijlenhekwerk 4 artikelen
  5. Gaashekwerk 3 artikelen
Kleur
Breedte
  1. 200 cm 5 artikelen
  2. 220 cm 4 artikelen
  3. 250 cm 3 artikelen
  4. 25 m 1 artikel

15 producten

Filter
per pagina

15 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hekken bestel je bij Hekwerkonline

Ben je op zoek naar hekken voor jouw tuin of rondom het bedrijfspand? Hekwerkonline is er om jou hierbij te helpen. Met het meest uitgebreide assortiment van Nederland ben je verzekerd van het juiste hekwerk voor jouw toepassing. We hebben hekken van metaal, hekken van hout maar ook van andere materialen zoals composiet of bamboe. Neem snel een kijkje in ons assortiment voor alle type hekken en de verschillende toepassingen.

Hekken van metaal

Ben je op zoek naar een metalen hek? Hekwerkonline heeft op dit gebied het meest uitgebreide assortiment wat te verkrijgen is in de markt. Hekwerkonline is dé specialist in metalen hekken. Onze hekken ademen kwaliteit en zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Of je op zoek bent naar een standaard hekwerk of juist een op maat gemaakt hekwerk, dat maakt bij ons niets uit. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle soorten hekken. De hekken die wij het meeste verkopen voor in de tuin zijn de volgende soorten:

Tip: Hekken van metaal zijn een goede keuze als je gaat voor een lange levensduur. Met dit type hekken is weinig onderhoud nodig.

Houten hekken

Houten hekken en Hekwerkonline, dat is een prima combinatie. Houten hekken kunnen een prachtige toevoeging zijn aan je tuin. Waarom? Houten hekken geven of behouden de mooie natuurlijke uitstraling aan je tuin. Ook matcht een houten hek vaak perfect met een houten overkapping van Hekwerkonline. Bij Hekwerkonline heb je keuze uit een groot assortiment aan houten hekken in allerlei stijlen en maten. Landelijk, strak of modern, het kan allemaal bij Hekwerkonline. De meest gebruikte houten hekken vind je hieronder

De houten hekken van Hekwerkonline zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Kwaliteit staat ook hier voorop.

Hekken in je tuin

Hekken in de tuin. Dat is nou eenmaal noodzakelijk om je perceel af te bakenen en om ongenode gasten buiten de deur te houden. Hekken in de tuin geven daarnaast privacy maar ook beleving. Naast het functionele aspect hebben hekken namelijk ook een toegevoegde waarde op esthetisch gebied. Hekken zijn namelijk beschikbaar in talloze kleuren, stijlen en maatvoeringen. Hieronder een selectie hekken voor in de tuin.

Gebruikte hekken

Hekken voor een goede prijs? Goedkope hekken? En dan kwalitatief op het juiste niveau? Maak snel je keuze bij Hekwerkonline. Gebruikte hekken zijn een kostenvriendelijke oplossing voor de omheining van je tuin of bedrijfsterrein. Bij Hekwerkonline kan je terecht voor een ruim assortiment aan gebruikte hekken in verschillende kleuren en hoogtes. Gebruikte hekken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout en staal. Het assortiment van gebruikte hekken is uiteraard variabel.

Met de gebruikte hekken van Hekwerkonline bespaar je op de kosten zonder in te leveren op kwaliteit.  

Compleet hekken pakket

Onze hekken bieden we aan als losse producten, maar je kan ook bestellen via de configurator. De configurator rekent op basis van een aantal simpele variabelen die je ingeeft, de hekken en andere materialen die je in jouw situatie nodig hebt. Zo moet je de kleur, het aantal meter en de soort palen die je wenst invullen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de correctheid van de te bestellen producten. De benodigde hekken in te laten meten is dus niet meer nodig. Onze configurator geeft alle opties qua producten in één oogopslag, wel zo makkelijk. Ontdek onze gebruiksvriendelijke pakketten.

Hekken plaatsen

Bij Hekwerkonline heb je de ruimste keuze hekken die je maar kan wensen. Hoog, laag, hout, metaal, het maakt bij ons niet uit welk hek de voorkeur heeft. Er is altijd een geschikte keuze voor jou bij Hekwerkonline als het om hekken gaat. Al onze hekken kan je zelf monteren, je kan het hek ook laten plaatsen. De professionals van ons plaatsen alle soorten hekken die wij op onze website aanbieden. Ga dus voor gemak en laat je hekken plaatsen door Hekwerkonline.

Ontdek de mogelijkheden

Wil jij meer informatie of heb je vragen over onze hekken? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.