Sierhekwerk Sol | 2 meter breed | zwart

Onze prijs 119,95
(incl. btw)
Waardering:
93%
Sierhekwerk met ring 200 cm breed en 100 cm hoog
Sierhekwerk Sol | 2 meter breed | zwart
Waardering:
93%

Ben je opzoek naar een sierhekwerk die elegant en mooi is dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Dit type sierhekwerk Sol past in elke tuin en landschap omgeving. Door het mooie design geeft het meer sfeer aan jouw tuin of erfafscheiding. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor meer veiligheid. Sierhekwerk Sol is verkrijgbaar in 2 hoogtes en wordt standaard op twee meter breed geleverd. De standaard kleur voor dit hekwerk is altijd zwart. 

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
101019
Onze prijs 119,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Een sierhekwerk met ring van Hekwerkonline

Dit sierhek bestaat uit verticale staven en horizontale C-rails, de horizontale staven gaan door het C-profiel en wordt vervolgens vast gelast. Dit zorgt ervoor dat je sierhekwerk de optimale sterkte krijgt. Dit type sierhek wordt voorzien van elegante ringen, deze ringen worden handmatig is het hekwerk gezet. Hierdoor kan het soms voorkomen dat de ringen minimaal van elkaar afwijken. De sierringen hebben een diameter van Ø13.5 cm.

De maaswijdte van dit sierhekwerk, de ruimte tussen de staven, is 4.5 cm breed en 20 cm hoog. Deze afstand zorgt ervoor dat je sierhekwerk een mooie rustige afwerking krijgt. Doordat deze ruimte relatief klein is, is het voor bijvoorbeeld kinderen moeilijk om overheen te klimmen.

Om je sierhekwerk compleet te maken, hebben wij de volgende poorten in ons assortiment:

Al ons hekwerk wordt beschermd tegen corrosie, wij laten onze hekwerken altijd verzinken en vervolgens wordt het hekwerk gepoedercoat. Doordat het sierhekwerk deze 2 behandelingen krijgt, gaat het jaren lang mee zonder dat jij je zorgen hoeft te maken om corrosie. Dit type hekwerk is gepoedercoat in de kleur RAL9005 zwart.

Het installeren van een sierhekwerk

Hekwerkonline wil het zijn klanten graag makkelijk maken, doordat wij ons continu aan het verbeteren zijn. Kunnen we onze producten steeds optimaliseren. Voor het installeren van dit sierhekwerk heb je palen met bevestigingsmateriaal nodig. Om het je hier weer zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij palen aan waar de bevestigingsmaterialen al bij zitten, je hoeft enkel en alleen de juiste lengte te kiezen. Wij zullen er dan voor zorgen, dat de juiste materialen worden geleverd.

Je kunt het sierhekwerk op verschillende manieren plaatsen, je kunt ervoor kiezen om het sierhekwerk op een muurtje te plaatsen. Hiervoor heb je dan de standaard palen nodig, naast deze standaard palen heb je ook voetplaten nodig. Wil je toch liever de palen in de grond plaatsen? Dat is natuurlijk ook mogelijk, je kunt de palen met of zonder betonmortel plaatsen. Betonmortel geeft jou sierhekwerk de meeste stevigheid, wat ook weer bevorderlijk is voor de levensduur van je sierhekwerk.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze sierhekwerken voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.