Voetplaat voor paal 6 x 4 cm

Onze prijs 18,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
VP6040
Onze prijs 18,95

De voetplaat is geschikt voor de palen van 6x4 cm die worden gebruikt bij de dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten.
Let op dat de palen allemaal 60cm verlengd worden verkocht en bij gebruik van voetplaten zelf ingekort dienen te worden. 

Afmeting voetplaat: 15x8x0.7 cm
Diameter gaten sleufgat 1.5x2.5 cm
De hartmaat van de gaten is 12 cm.

Voetplaat voor paal 6x4 cm

Is het de bedoeling om binnenkort een hekwerk te plaatsen, maar beschikt jouw tuin alleen over een verharde of betonnen ondergrond? Dan is het handig om hier een voetplaat voor aan te schaffen. Met de voetplaat voor paal 6x4 cm plaats je eenvoudig een hekwerk of poort met palen van 6x4 cm. Je bevestigt de voetplaten dan op de juiste plek en plaatst de palen hierin. 

Let op dat de palen allemaal 60cm verlengd worden verkocht en bij gebruik van voetplaten zelf ingekort dienen te worden. 

De voetplaten van Hekwerkonline

De voetplaat voor palen 6x4cm is geschikt voor dubbelstaaf- of enkelstaafmatten. Deze rechte voetplaat is gemakkelijk op de grond of tegen een muur te plaatsen. Heb je een muurtje waar je het op wil plaatsen, dan is een L-voetplaat beter geschikt. Hoe dan ook maakt het je een stuk gemakkelijker om een hekwerk te plaatsen.

Het plaatsen van de voetplaat

De voetplaat kan gemakkelijk aan de grond of muur worden bevestigd met behulp van de twee gaten die in de plaat zitten. De paal schuift over de voetplaat heen, zodat de voetplaat bijna niet meer zichtbaar is. Alleen de twee zijkanten zullen nog zichtbaar zijn. Wilt u er voor zorgen dat de paal stevig staat? Gebruik dan een zelfborende parker om de voetplaat aan de paal te monteren, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. Let erop dat je twee zelfborende parkers aanschaft per voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog ergens anders moeten aanschaffen.

Meer informatie over de voetplaat

Wil je meer informatie over een voetplaat en welke je het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij kunnen je namelijk voorzien van een passend advies, zodat je er zeker van bent dat je het

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal 6 x 4 cm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal 6 x 4 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?