Voetplaat voor paal 6x4cm

Inclusief BTW
Op voorraad
Vanaf 9,95

De voetplaat is geschikt voor de palen 60x40 welke gebruikt worden bij de dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten

Voetplaat voor paal 6x4cm

  • Geleverd binnen 3-5 werkdagen
  • Gratis levering vanaf € 500,-

Lage voorraad

Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen

Lage voorraad

Verwachte levertijd: 3-5 werkdagen

De voetplaat is geschikt voor een paal 60x40 voor de dubbelstaaf of enkelstaaf matten. Hiermee kun je de palen op een verharde of betonnen ondergrond bevestigen. 

De voetplaat is rechthoekig verzinkt en gecoat. Er zitten 2 gaten in om de voetplaat aa de grond te bevestigen. De paal schuift over de voetplaatadapter, waardoor alleen de onderste plaat zichtbaar blijft beide kanten. Om de paal stevig om de adapter te krijgen raden wij aan om deze met twee zelfborende parker vastzetten.

Specificatie:

  • Afmeting voetplaat: 15x8x0.7 cm
  • Diameter gaten sleufgat 1.5x2.5 cm
  • De hartmaat van de gaten is 12 cm.
Meer informatie
Levertijd 3-5 werkdagen
Materiaal Staal (verzinkt)
Meerdere kleuren beschikbaar? Ja

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 500,- (voor levering in Nederland).
  • € 60,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (minimaal 3 werkdagen levertijd).
  • € 7,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (minimaal 3 werkdagen levertijd).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijdens bieden. Wij leveren onze producten standaard van 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Contact
085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu