Voetplaat voor paal

Vanaf € 18,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101911

De voetplaat is geschikt voor de palen 60x40 welke gebruikt worden bij de dubbelstaafmatten en enkelstaafmatten.
Let op dat de palen allemaal 60cm verlengd worden verkocht en bij gebruik van voetplaten zelf ingekort dienen te worden. 

Afmeting voetplaat: 15x8x0.7 cm
Diameter gaten sleufgat 1.5x2.5 cm
De hartmaat van de gaten is 12 cm.

Voetplaat

Is het de bedoeling om binnenkort hekwerk te plaatsen, maar beschikt jouw tuin alleen over een verharde of betonnen ondergrond? Dan is het handig om hier een voetplaat voor aan te schaffen. Een voetplaat kun je namelijk gebruiken om palen in te plaatsen, zodat je alsnog een hekwerk kunt neerzetten op deze plek. In ons assortiment vind je verschillende voetplaten die hier geschikt voor zijn. Je vindt ze hier.
Let op dat de palen allemaal 60cm verlengd worden verkocht en bij gebruik van voetplaten zelf ingekort dienen te worden. 

De voetplaten van Hekwerkonline

De voetplaat voor palen is geschikt voor dubbelstaaf- of enkelstaafmatten. In ons assortiment is er een rechte voetplaat en een L voetplaat te vinden. Het hangt er dus vanaf waar je hem precies wil plaatsen. De rechte voetplaat is gemakkelijk op de grond of muur te plaatsen, terwijl de L voetplaat weer geschikt is bij een muurtje. Deze voetplaten zijn geschikt voor palen van 6x4cm. Kijk dus goed of het past, voordat je dit aanschaft.

Het plaatsen van de voetplaat

De voetplaat kan gemakkelijk aan de grond of muur worden bevestigd met behulp van de twee gaten die zich hierin bevinden. De paal schuift over de voetplaat heen, zodat de voetplaat bijna niet meer zichtbaar is. Alleen de twee zijkanten zullen nog zichtbaar zijn. Wilt u er voor zorgen dat de paal stevig staat? Gebruik dan een zelfborende parker om de voetplaat aan de paal te monteren, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer over hoeft te maken. Benieuwd naar de accessoires die je hierbij kunt gebruiken? De 6x4 palen voor dubbelstaaf-en enkelstaaf matten hekwerk en de zelfborende parkers zijn te vinden in ons assortiment. Let erop dat je twee zelfborende parkers aanschaft per voetplaat.

Bij de voetplaten leveren wij geen materiaal voor de grondmontage en dit hebben wij ook niet in ons assortiment. Deze zul je nog ergens anders moeten aanschaffen.

Het assortiment van Hekwerkonline

In het overige assortiment van Hekwerkonline vind je een divers aanbod van schuttingen en hekwerk. Weet je al zeker welk hekwerk je gaat plaatsen of ben je nog aan het twijfelen? Neem gerust eens een kijkje en wie weet kom je nog tot een leuk idee. Ook voor schanskorven, tuinpoorten en complete pakketten kun je bij ons terecht. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je de producten al binnen 3 tot 5 werkdagen in huis.

Meer informatie over de voetplaat

Wil je meer informatie over een voetplaat en welke je het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust eens contact met ons op! Wij kunnen je namelijk voorzien van een passend advies, zodat je er zeker van bent dat je het

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal
Uw waardering
Hulp Nodig?