Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Voetplaat voor paal 60 x 60 mm

Onze prijs 49,95
(incl. btw)
Voetplaat voor paal 60 x 60 mm
Voetplaat voor paal 60 x 60 mm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
VP6060
Onze prijs 49,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Voetplaat voor paal 6x6cm 

Bij het plaatsen van een hekwerk is niet elke ondergrond even geschikt. Heb je bijvoorbeeld een stenen ondergrond, of moet het hekwerk tegen een muur geplaatst worden? Dan gebruik je een voetplaat. Bij palen van 6x6 cm  gebruik je dan natuurlijk de voetplaat voor paal 6x6cm. Als je de voetplaat hebt bevestigd kun je de palen over de houder schuiven en vastmaken met een zelfborende parker.

Voor enkel- en dubbelstaafmat hekwerken

De voetplaat voor paal 6x6 cm kan gebruikt worden voor zowel enkelstaafmat als dubbelstaafmat hekwerken. Het enige waar je dus goed op moet letten is de maat van je paal. De paal moet 6x6 cm breed zijn. Voor palen met een maximale hoogte van 120 cm (maar wel 6x6cm) hebben we speciale voetplaten specifiek voor die afmetingen. 

In vijf kleuren beschikbaar

Omdat je je hekwerk bij ons in meerdere kleuren kunt bestellen, kun je ook een voetplaat in dezelfde kleur bestellen. Je hebt hierbij de keuze uit Groen RAL 6005, Groen RAL 6009, Zwart RAL 9005, Antraciet RAL 7016 en Thermisch verzinkt.

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal 60 x 60 mm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal 60 x 60 mm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.