Voetplaat voor paal 6 x 6 cm tot 120 cm

Onze prijs 29,95
(incl. btw)
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
VP6060-1
Onze prijs 29,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Extra onderdelen nodig?
 • Montage in Nederland & België

Voetplaat voor palen 6x6cm (max 120cm)

Heb je een hekwerk met palen van 6x6 centimeter met een maximale hoogte van 120 centimeter en heb je daarvoor een voetplaat nodig? Dan hebben wij daar de perfecte voetplaat voor. Met een voetplaat zorg je voor een stevige ondergrond voor je hekwerk, indien dit in je tuin niet aanwezig is. Je kunt de palen in de houders in de voetplaat schuiven en vastzetten en je weet zeker dat je hekwerk stevig blijft staan. 

In meerdere kleuren

Je kunt bij ons terecht voor hekwerken in vijf kleuren: groen RAL 6005, groen RAL 6009, zwart RAL 9005, antraciet RAL 7016 en thermisch verzinkt. Logisch dus dat ook onze voetplaten in die vijf kleuren beschikbaar zijn. Zo is je hekwerk één mooi geheel! Let bij de kleur groen goed op welke RAL je kiest. 

Eenvoudig te monteren

Zoals gezegd kun je je hekwerk in de houders van de voetplaten plaatsen. De houders zijn specifiek voor palen van 6x6cm, die passen hier precies in. Vanwege de opbouw van de houders mogen de palen niet langer zijn dan 120 cm? Zijn ze wel langer? Dan hebben we de voetplaat voor palen 6x6cm.

Vragen?

Heb je nog vragen over onze voetplaat voor palen van 6x6cm van maximaal 120cm hoogte? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Die helpen je graag verder. 

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Voetplaat voor paal 6 x 6 cm tot 120 cm
U plaatst een review over:Voetplaat voor paal 6 x 6 cm tot 120 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?