Composiet schuttingen

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting? Overweeg dan om één van de composiet schuttingen van Hekwerkonline te bestellen. Onze composiet schuttingen zijn donker van kleur, ijzersterk en een lust voor het oog. 

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina

Composiet schutting

Een composiet schutting heeft als voornaamste kenmerk, dat hij is opgebouwd uit verschillende materiaalsoorten. De drager is gemaakt van plastic, gerecycled hout is gebruikt voor de planken en kunststof en aluminium zijn eveneens verwerkt in het geheel. Door het gebruik van deze materialen, is de composiet schutting erg duurzaam. Daarnaast is de levertijd met 3 tot 5 werkdagen van korte duur.

Een duurzame composiet schutting

Zoals gezegd is de composiet schutting een erg duurzame optie. De schutting bestaat namelijk uit kunststof en hout. Door deze combinatie van materialen gaat de schutting jaren mee. Aangezien een schutting niet iets wat je jaarlijks koopt, is het raadzaam om goed na te denken over de schutting die je wilt bestellen. Je wilt immers niet binnen de kortste keren een nieuwe aanschaffen, omdat de uitstraling van de schutting minder mooi is geworden. Met een composiet schutting hoef je je hier geen zorgen om te maken.

Verschillende weersomstandigheden

Een composiet schutting oogt erg natuurlijk. Dit komt mede door het hout waaruit het is vervaardigd. Een composiet schutting is wellicht wel wat voor jou als je niet van een hele strakke schutting houdt. Composiet is bovendien bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het kan goed tegen regen of vocht, waardoor het hout niet snel gaat rotten of scheef wordt getrokken. Daarentegen zijn composiet schuttingen wel krasgevoelig, maar deze zijn eenvoudig te verwijderen als je de schutting eens in de zoveel tijd schuurt.

Composiet schutting op maat bij Hekwerkonline

Bestel jij je afrastering bij Hekwerkonline, dan krijg je een composiet schutting op maat. Bij het bestelproces, kun je zelf het aantal strekkende meters invoeren, de manier van plaatsen, het aantal hoeken en de kleur. Wacht dus niet en bestel vandaag nog één van onze composiet schuttingen. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. Zodra de bezorger de composiet schutting op maat heeft afgeleverd, kun je direct beginnen met de plaatsing. Binnen afzienbare tijd kun je dan weer genieten van je eigen privacy!

Meer weten? Raadpleeg onze specialisten

Heb je nog vragen over de schuttingen uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen daarom al jouw vragen beantwoorden. Bel ze op, benader ze via e-mail of stuur ons een Whatsapp bericht. Wij streven ernaar om al jouw vragen binnen afzienbare tijd te beantwoorden, zodat je snel verder kunt met het bestellen van één van onze composiet schuttingen.

Hulp Nodig?