Zwarte schutting

Zwarte schuttingen koop je bij Hekwerkonline. De beste prijs en kwaliteit op één plek.

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina

Zwarte schutting van Hekwerkonline

Wil je graag een zwarte schutting plaatsen om jouw tuin af te sluiten? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Een zwarte schutting geeft een chique en moderne uitstraling aan jouw tuin. De houtstructuur blijft door de zwarte kleur heen goed zichtbaar, waardoor je de natuurlijke uitstraling van een houten schutting behoudt. Bij Hekwerkonline bieden wij verschillende soorten schuttingen aan die zwart gekleurd zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Het zwart spuiten van het hout zorgt voor een verduurzaming van het hout. Dit zorgt ervoor dat het hout erg goed bestand is tegen de verschillende weersinvloeden (zon, regen, wind, sneeuw) in Nederland en de zwarte schutting daarnaast erg lang meegaat. Een zwarte hout beton schutting heeft desalniettemin wel onderhoud nodig. Met zwarte beits kan de intense zwarte kleur behouden worden.

Maak jouw zwarte schutting compleet

Wil je jouw tuin graag volledig afsluiten? Dan kun je aan jouw zwarte schutting een zwarte tuindeur toevoegen. Op deze manier is jouw schutting volledig afgesloten en kun je van jouw privacy genieten. Onze zwarte tuinpoorten van ons kunnen zowel naar binnen als buiten draaien. Wij leveren de zwarte poorten compleet, inclusief beslag en slot. Daarnaast kun je jouw zwarte schutting extra stevig maken door de betonpalen in de grond te zetten met behulp van betonmortel. Dit zorgt ervoor dat jouw schutting extra sterk in de tuin staat.

Andere soorten schuttingen

Wil je jouw zwarte schutting combineren met andere schuttingen? Of wil je toch liever een schutting van een ander soort materiaal? Wij bieden verscheidene schuttingen aan, denk bijvoorbeeld aan een bamboe schuttingen of composiet schuttingen. Ook kan het erg fraai zijn om de zwarte schutting combineren met onze schanskorven.

De service van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline leveren wij jouw zwarte schutting gemakkelijk bij jou thuis, waarna jij deze zelf in jouw tuin kunt plaatsen. Omdat wij alle producten op voorraad hebben liggen in ons magazijn, leveren wij binnen 3 tot 5 werkdagen. Ook is een express levering van een zwarte schutting mogelijk. Wil je liever dat wij de zwarte schutting voor jou plaatsen? Dat is geen probleem. Via onze montageservice kun je ervoor kiezen om de schutting door ons te laten monteren. Het monteren van een zwarte schutting neemt doorgaans een halve dag tot een dag in beslag.

Heb je vragen over de zwarte schuttingen van Hekwerkonline? Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit niet het geval, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Hulp Nodig?