Afdeklat zwart grenen hout | lengte 180 cm

14,95
Inclusief btw

Om jouw zwarte grenen schutting helemaal af te maken, heb je een afdeklat nodig die de hardhouten tuinschermen beschermt tegen regenval en tevens voor een chique afwerking zorgt. Maak jouw tuinafscheiding nu nóg mooier.

Zwarte grenen afdeklat

Werk jouw mooie grenen schutting nu af met een in zwart gedompelde grenenhouten afdeklat. Deze afdeklat past perfect bij de zwarte grenen schutting van Hekwerkonline en zorgt voor een strak en mooi geheel.

De schutting afdeklat, of deklat, is geschikt voor tuinschermen met een rechte bovenkant. De afdeklat zal op de bovenkant van de schutting bevestigd worden. Hiermee zorgt de hardhouten afdeklat ervoor dat er bij regen geen water op de hardhouten tuinafscheiding blijft liggen. Hierdoor blijft de kwaliteit van het hardhout beter en gaan de hardhouten latten van de tuinschermen ook langer mee. Zo kun jij optimaal genieten van jouw nieuwe schutting!

Afdeklat voor jouw schutting van Hekwerkonline

De grenen afdeklat van Hekwerkonline is toepasbaar op grenen tuinschermen met verticale latten of planken. De afdeklat is standaard 180 cm lang en de uitsparing, of inkeping van de hardhouten afdeklat, is circa 8,5 cm breed.

Met deze afdeklat geef je jouw schutting optimale bescherming, zodat je er zelf jarenlang plezier van kunt hebben.

100% kwaliteit bij Hekwerkonline

Hekwerkonline streeft ernaar om atlijd goede kwaliteit te leveren en staat 100% achter haar producten. Onze professionals hebben jarenlange ervaring in de branche en doen er alles aan om jouw advies op maat te geven. Om een passende tuinafscheiding te vinden die voldoet aan jouw tuin en eisen bieden wij je een breed aanbod hekwerken, schuttingen en schanskorven met veel mogelijkheden om jouw tuinafscheiding af te werken en uit te breiden, zoals tuinpoorten.

Onze eigen bezorgdienst zorgt ervoor dat jouw bestelling goed en snel geleverd wordt op het gewenste adres. Wij leveren standaard binnen 3 werkdagen en geven jou de mogelijkheid om zelf de gewenste leverdatum en levertijd te kiezen, zodat je jouw bestelling niet hoeft te missen!

Wil je graag in contact komen met een van onze professionals? Neem dan contact met ons op of begin een gesprek via onze chat!  

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Afdeklat zwart grenen hout | lengte 180 cm
U plaatst een review over:Afdeklat zwart grenen hout | lengte 180 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?