Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm

Onze prijs 24,95
(incl. btw)
Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm
Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
08095
Onze prijs 24,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schuttingpaal zwart 8.8 x 8.8 cm lengte 270 cm

Om de schuttingen van Hekwerkonline stevig en compleet in jouw tuin te plaatsen zijn schuttingpalen essentieel. Ben je van plan om een schutting te plaatsen? Deze zwarte, houten schuttingpalen zijn uitstekend te combineren met onze schuttingpanelen in de kleur zwart.

Zwarte schuttingpaal

De schuttingpalen van 8.8 x 8.8 cm geven een robuuste en natuurlijke uitstraling aan uw schuttingsdelen. De houten palen zijn een voordelige keuze voor al uw buiten projecten.

Het zwart dompelen van het grenenhout zorgt voor een verduurzaming van het hout. Hierdoor is het naaldhout zeer goed bestand tegen weersinvloeden en gaat het erg lang mee. Daarnaast is de natuurlijke houtstructuur nog steeds goed zichtbaar door de mooie zwarte kleur heen. Hiermee behoud je de natuurlijke uitstraling van de houten tuinschermen.

Een zwarte schuttingpaal van Hekwerkonline kopen

Bij Hekwerkonline bestel je gemakkelijk en snel zwarte houten schuttingpalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over schuttingpalen. Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring en delen graag hun kennis!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.