Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm

0,00
(incl. btw)
Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm
Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Schuttingpaal zwart 8.8 x 8.8 cm lengte 270 cm

Om de schuttingen van Hekwerkonline stevig en compleet in jouw tuin te plaatsen zijn schuttingpalen essentieel. Ben je van plan om een schutting te plaatsen? Deze zwarte, houten schuttingpalen zijn uitstekend te combineren met onze schuttingpanelen in de kleur zwart.

Zwarte schuttingpaal

De schuttingpalen van 8.8 x 8.8 cm geven een robuuste en natuurlijke uitstraling aan uw schuttingsdelen. De houten palen zijn een voordelige keuze voor al uw buiten projecten.

Het zwart dompelen van het grenenhout zorgt voor een verduurzaming van het hout. Hierdoor is het naaldhout zeer goed bestand tegen weersinvloeden en gaat het erg lang mee. Daarnaast is de natuurlijke houtstructuur nog steeds goed zichtbaar door de mooie zwarte kleur heen. Hiermee behoud je de natuurlijke uitstraling van de houten tuinschermen.

Een zwarte schuttingpaal van Hekwerkonline kopen

Bij Hekwerkonline bestel je gemakkelijk en snel zwarte houten schuttingpalen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over schuttingpalen. Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring en delen graag hun kennis!

Specificaties

Meer informatie
Afmeting (houten paal) 8.8 x 8.8 cm
Houtsoort Zwart geïmpregneerd
Schrijf een beoordeling over Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm
U plaatst een review over:Schuttingpaal grenen hout zwart 8,8 x 8,8 x 270 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.

Wat kost een houten schutting?

Een houten schutting kan een paar honderd tot een paar duizend euro kosten. De prijs is afhankelijk van het type hout, de afmetingen en opties van je schutting. Om achter het exacte prijsplaatje te komen vul je jouw voorkeuren in het houten schutting pakket.

Wat is het beste hout voor een schutting?

Voor een houten schutting kan je gebruik maken voor verschillende soorten hout. De beste soort hout is dan ook niet echt aan de orde. Het soort hout is meer een kwestie van smaak. Grenen hout is een voordelige optie en geïmpregneerd, douglas daarentegen is niet geïmpregneerd en kun je zelf nog beitsen of verven. Hardhout heeft een wat luxere uitstraling en kan langer meegaan. Je kunt ook gaan voor een stijlvol luxe schutting paneel. Alle schuttingen zijn geproduceerd om jaren mee te gaan. 

Wat kost een hout beton schutting?

De prijs van een hout beton schutting kan een paar honderd euro tot een paar duizend euro kosten. De grootste variabels zijn het type hout en de afmetingen. Om erachter te komen wat je precies zou betalen voor een schutting raden wij je aan om gebruik te maken van onze hout beton pakket. Vul je afmetingen en opties in en zie direct de prijs.

Wat kost een hout beton schutting per meter?

Een hout beton schutting begint bij €100 per meter.

Hoe lang gaat een hout beton schutting mee?

Een hout beton schutting gaat gemiddeld 15-25 jaar mee.

Wat is beter Douglas of grenen schutting?

Grenen hout is van nature minder duurzaam dan douglas, maar omdat wij al ons grenen hout impregneren is de levensduur nagenoeg gelijk met douglas. De keuze is dus volledig afhankelijk van wat jij mooi vind.

Wat kost een houten schutting per meter?

Bij Hekwerkonline koop je al een schutting vanaf €70,- per strekkende meter. Vul jouw afmetingen en opties in het pakket en zie direct de prijs in.

Gaat een houten schutting lang mee?

Een houten schutting van Hekwerkonline gaat minimaal 10-15 jaar mee. Als je de levensduur aanzienlijk wilt verhogen, raden wij je aan een hout beton schutting te overwegen.

Hoe onderhoud ik de schuttingen van Hekwerkonline?

Het onderhoud varieert per materiaal. Over het algemeen raden we regelmatige inspecties en indien nodig reiniging aan, evenals het gebruik van beschermende middelen zoals lakken of oliën om de levensduur van uw schuttingen te verlengen. In de categorie schutting beits kun je alle benodigde onderhoudsmiddelen vinden om je schutting perfect te onderhouden.