Tuinpoort zwart gespoten kozijn grenen hout

28,95
(incl. btw)
Tuinpoort zwart gespoten kozijn grenen hout
Tuinpoort zwart gespoten kozijn grenen hout

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Op zoek naar een kozijn voor je zwarte schutting? Met dit stevige tuinpoort kozijn voorzien van een aanslag ligger maakt u zelf een stevig houten kozijn om uw tuindeur. Let op: deze houten poortframe is alleen geschikt voor schuttingdeuren met een rechte bovenzijde.

Grenenhouten kozijn

De grenenhouten tuinpoort kozijn van Hekwerkonline is een zeer stevig poortframe de balken van het kozijn zijn 4.3 x 8.7 cm dik. Het grenenhout is een stevige hout welke goed bestand is tegen weersinvloeden. Dit zorgt voor een stevige basis voor de tuinpoort. Soms kun je wit/groene plekken zien op het houtoppervlak. Dit komt doordat hars wit/groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Poortdeur kopen?

Om jouw tuinpoort compleet te maken en stevig te plaatsen is een tuinpoort kozijn nodig, die als een stevig frame dient waar de poort aan geïnstalleerd wordt.  

De complete set van het houten kozijn bestaat uit het grenenhouten kozijn welke voorzien is van een aanslag lat en bevestigingsmaterialen om het kozijn mee te installeren. Het kozijn van grenenhout is standaard 210 cm hoog. Is dit te hoog voor jouw tuinpoort of schuttingdeur? Het is heel gemakkelijk om het kozijn in te korten naar 200 cm of 180 cm hoogte. Het kozijn is standaard 160 cm breed en kan naar wens worden ingekort. Zo kun je dit stevige poortdeur frame perfect aanpassen aan jouw huidige poortdeur.

Het grenenhouten kozijn past perfect bij onze grenen poort. Doordat beide onderdelen van de poortdeur uit hetzelfde hardhout gemaakt zijn, heb je naast een mooi eenduidig uiterlijk in jouw tuinafscheiding, ook een zeer stevige poortdeur die goed bestand is tegen harde windstoten.

Hekwerkonline biedt naast een grenenhouten tuinpoort kozijn ook een tuinpoort kozijn van douglas hout. Dit kozijn sluit perfect aan op onze douglas poort en zorgt daarmee voor een mooi en compleet geheel.

Mogelijkheden voor een hout-beton schutting

Dit grenenhouten kozijn is ook zeer geschikt voor het installeren van tuinpoorten voor houten schuttingen met betonpalen. Een schuttingdeur direct monteren aan een betonpaal valt immers niet mee. Monteer dit houten kozijn op de ronde gaten van de betonpalen met slotbouten. Vervolgens kan de schuttingdeur gemakkelijk aan het kozijn gemonteerd worden. Zo heb je een mooi en strak geheel en is jouw tuin goed afgeschermd.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuinafscheiding

Wil je graag advies over welke toepassing het best is voor jouw tuin en schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg een advies op maat. Ook kun je je vraag heel gemakkelijk stellen via onze chat.

Specificaties

Meer informatie
Hoogte 210 cm
Houtsoort Zwart geïmpregneerd
Schrijf een beoordeling over Tuinpoort zwart gespoten kozijn grenen hout
U plaatst een review over:Tuinpoort zwart gespoten kozijn grenen hout
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.