Tuinschermen

Hekwerkonline.nl heeft verschillende soorten tuinschermen zoals grenen, Douglas of hardhout. Bekijk nu ons assortiment.

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Tuinschermen van Hekwerkonline

Er zijn veel verschillende manieren om een erfafscheiding te maken. Met een tuinscherm creëer je bijvoorbeeld een mooie schutting. De tuinschermen in ons assortiment zijn in verschillende typen hout en diverse hoogtes leverbaar. Kies het aantal planken voor jouw tuinscherm en bepaal je hoogte. Zo stel je zelf een schutting samen die voldoet aan jouw wensen.

Onze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit en bieden je de privacy die je zoekt. De standaardmaat van de tuinschermen is 180 cm breed en de hoogte is naar wens te bestellen. Kortom, voor iedere tuin hebben wij een passend tuinscherm.

Het plaatsen van tuinschermen

Er zijn meerdere manieren om tuinschermen in je tuin te plaatsen. Op dit moment worden de betonnen schuttingpalen het meest gebruikt. Door gebruik te maken van deze betonnen schuttingpalen en betonnen onderplaten, creëer je een duurzame schutting. De betonnen onderplaat wordt in de grond geplaatst en het tuinscherm komt een paar centimeter boven de onderplaat. Hierdoor komt het tuinscherm niet in aanraking met de aarde, waardoor deze een stuk langer meegaat.

Een passende tuinpoort of tuindeur

Bij ieder type tuinscherm heeft Hekwerkonline een passende tuinpoort (tuindeur). Evenals de tuinschermen zelf, zijn deze poorten ook in verschillende soorten hout verkrijgbaar. Zo maak je van jouw tuinafscheiding een mooi geheel en kun je de hele zomer comfortabel genieten van je tuin.

Tuinschermen bestellen bij Hekwerkonline

Heb je een tuinscherm gevonden dat past bij jouw wensen? Bestel dan gemakkelijk via Hekwerkonline. Dan heb je jouw tuinscherm al binnen 3-5 werkdagen in huis. Daarbij ben je verzekerd van een garantie van 10 jaar op jouw tuinschermen. Met onze kennis en ervaring bieden we onze klanten uitsluitend de beste producten en uitstekende service.

Stel je vragen over onze tuinschermen

Wil je graag passend advies ontvangen over het beste tuinscherm voor jouw tuin? We denken graag met je mee. Op basis van jouw voorkeuren en de mogelijkheden van onze tuinschermen, kiezen we een optie die perfect aansluit op je wensen. Wil je meer informatie ontvangen over de tuinschermen van Hekwerkonline? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hulp Nodig?