Tuinschermen

Tuinschermen in elke houtsoort die je wenst. Neem snel een kijkje!

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Uitvoering
 1. Horizontaal 1 artikel
 2. Verticaal 1 artikel
Bekleding Zweeds Rabat
 1. Enkelzijdig 1 artikel
 2. Dubbelzijdig 1 artikel
Houtsoort
 1. Grenen hout 5 artikelen
 2. Douglas hout 7 artikelen
 3. Hardhout 2 artikelen
 4. Zwart grenen hout 4 artikelen
 5. Red Class hout 1 artikel
 6. Bamboe 1 artikel
 7. Nobifix 2 artikelen
 8. Vuren hout 1 artikel
Kleur
Hoogte
 1. 90cm 6 artikelen
 2. 130cm 5 artikelen
 3. 180cm 10 artikelen
 4. 180 - 90cm 4 artikelen
Aantal planken
 1. 10 planks tuinscherm 1 artikel
 2. 17 planks tuinscherm 1 artikel
 3. 19 planks tuinscherm 6 artikelen
 4. 21 planks tuinscherm 16 artikelen
 5. 22 planks tuinscherm 3 artikelen
 6. 23 planks tuinscherm 5 artikelen
Draad dikte
 1. 3.8 mm 2 artikelen

1-20 van 31 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 31 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Tuinschermen van Hekwerkonline

Er zijn veel verschillende manieren om een erfafscheiding te maken. Met tuinschermen creëer je bijvoorbeeld een mooie schutting. De tuinschermen in ons assortiment zijn in verschillende typen hout en diverse hoogtes leverbaar. Kies het aantal planken voor jouw scherm en bepaal je hoogte. Zo stel je zelf een schutting samen die voldoet aan jouw wensen.

Onze tuinschermen zijn van hoge kwaliteit en bieden je de privacy die je zoekt. De standaardmaat van de tuinschermen is 180 cm breed en de hoogte is naar wens te bestellen. Kortom, voor iedere tuin hebben wij een passend tuinscherm.

Het plaatsen van tuinschermen

Er zijn meerdere manieren om tuinschermen in je tuin te plaatsen. Op dit moment worden de betonnen schuttingpalen het meest gebruikt. Door gebruik te maken van deze betonnen schuttingpalen en betonnen schutting platenanelen, creëer je een duurzaame tuinscherm. De betonnen onderplaat wordt in/op de grond geplaatst en het tuinscherm komt een paar centimeter boven de onderplaat. Hierdoor komt het scherm niet in aanraking met de aarde, waardoor deze een stuk langer meegaat. 

Een passende tuinpoort of tuindeur

Bij ieder type tuinscherm heeft Hekwerkonline een passende tuinpoort (tuindeur). Evenals de tuinschermen zelf, zijn deze poorten ook in verschillende soorten hout verkrijgbaar. Wij bieden de poorten in verschillende breedtes. Zo maak je van jouw tuinafscheiding een mooi geheel en kun je de hele zomer comfortabel genieten van je tuin.

Schutting panelen 

Voor jouw tuinscherm kun je kiezen uit verschillende hoeveelheden schuttingplanken. Met het aantal schutting planken bepaal je zelf hoe jouw tuinscherm eruit komt te zien. Zo bieden wij schermen met 17, 19, 21 en 23 schuttingpanelen aan.

Tuinschermen bestellen bij Hekwerkonline

Heb je een tuinscherm met schuttingpanelen gevonden welke past bij jouw wensen? Bestel deze dan gemakkelijk online. Bij Hekwerkonline heb je jouw scherm al binnen 3-5 werkdagen in huis. Daarbij ben je verzekerd van een tuinscherm met lange levensduur, onze tuinschermen gaan wel 10 jaar mee. Met onze kennis en ervaring bieden we onze klanten uitsluitend de beste producten en uitstekende service van tuinschermen.

Stel je vragen over onze tuinschermen

Wil je graag passend advies ontvangen over tuinschermen voor in jouw tuin? We denken graag met je mee. Op basis van jouw voorkeuren en de mogelijkheden van onze tuinschermen, kiezen we de optie die perfect aansluit op jouw wensen. Wil je meer informatie ontvangen over de schermen van Hekwerkonline? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!