Zwart gespoten tuinscherm

Onze prijs 129,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
Zwart gespoten tuinscherm
Onze prijs 129,95

Een tuinscherm van zwart gespoten grenen hout is een populaite en natuurlijke tuinafscheiding. Zwarte tuinschermen worden steeds vaker toegepast in tuinen. Ondanks dat de schermen zwart gespoten zijn, heeft het nog steeds een natuurlijke uitstraling aangezien de structuur van het hout nog goed te zien is. Dit tuinscherm past in ieder straat beeld en is dus een leuk alternatief voor de standaard houten schermen.

Zwart gespoten tuinschermen van Hekwerkonline

Zwart gespoten grenen hout is een populair tuinscherm die in Nederland veel wordt gebruikt. Het grenen hout heeft van origine een lichtbruine kleur. Deze schuttingen zijn zwart  gespoten

Zwart gespoten grenen tuinschermen

De zwart gespoten grenen tuinschermen zijn verkrijgbaar in 180 cm hoog en 180 cm breed. Het is vrij eenvoudig om deze zwart gespoten tuinschermen zelf te plaatsen in jouw tuin. 

Wanneer je kiest voor betonnen schuttingpalen in grijs of antraciet, dien je gebruik te maken van een uni-beslag set om het houten schuttingpaneel te bevestigen aan de betonnen schuttingpaal. Per houten schuttingpaneel heb je 2 sets uni-beslag nodig.

Met behulp van Kongcretesnelbeton of betonmortel kun je de zwart gespoten tuinschermen of betonnen schuttingpalen stevig in de grond plaatsen, waardoor de gehele schutting zeer stevig zal staan.

Uitbreiding zwart gespoten grenenhouten schutting

Naast de noodzakelijke onderdelen voor het installeren van de schutting kun je jouw tuinafscheiding nog meer uitbreiden en compleet maken door het toevoegen van de volgende onderdelen: 

Deze schermen zijn zwart gespoten, doordat deze schermen gespoten zijn biedt het meer bescherming tegen weersinvloeden, Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van jouw schutting. 

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag meer informatie ontvangen over ons aanbod tuinafscheidingen? Bekijk ook eens onze hekwerken en schanskorven.

Heb je vragen over onze producten? Kijk of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of stel je vraag heel gemakkelijk via onze chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Zwart gespoten tuinscherm
U plaatst een review over:Zwart gespoten tuinscherm
Uw waardering
Hulp Nodig?