Zweeds rabat hout

Gepotdekselde schutting van Zweeds rabat hout? Alle benodigdheden koop je op Hekwerkonline.nl. Scherpe prijzen, snelle levering in heel NL en BE.

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Zweeds rabat hout

Schuttingen vervaardigd uit Zweeds rabat hout zijn een plaatje om te zien. Met dit prachtige hout kun je zeer moderne en strakke schuttingen maken die ook nog eens voor een optimale privacy zorgen. Zweeds rabat hout kopen? Bij Hekwerkonline.nl ben je aan het juiste adres! Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek het zelf.

Wat is Zweeds rabat?

Zweeds rabat hout zijn taps toelopende planken hout. Dit houdt in dat de planken aan de bovenkant dunner zijn dan aan de onderkant. Bovendien beschikken deze planken aan de onderzijde over een groef waar de bovenkant van een volgende plank precies in past. Op deze manier kunnen de planken dakpansgewijs, met enige overlap, over elkaar heen geplaatst worden. Zo ontstaat een strak en naadloos geheel, zonder kieren. Zweeds rabat hout wordt ook wel verkocht onder de naam potdekselplank, afkomstig van de term potdekselen.

Een schutting van douglas hout Zweeds rabat

Een schutting van Zweeds rabat hout kent vele voordelen. Allereerst zorgt de constructiewijze voor een goede afwatering waardoor je niet bang hoeft te zijn voor houtrot en schimmels als gevolg van water dat in de kieren blijft staan. Dit komt omdat de planken netjes over elkaar heen vallen en ietwat schuin aflopen. Tussen planken die recht op elkaar worden geplaatst ontstaan kieren waar gemakkelijk water in kan blijven staan. Een schutting gemaakt van Zweeds rabat hout blijft dan ook veel langer mooi. Dankzij het dakpansgewijs plaatsen van de planken heb je bovendien geen inkijk en zit je tevens uit de wind. Het is dan ook niet zo gek dat Zweeds rabat hout zo’n populaire keuze is!

Zweeds rabat hout kopen?

Ben je van plan om een tuinafscheiding te maken van Zweeds rabat hout? Dan ben je bij Hekwerkonline.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in diverse soorten hekwerken en schuttingen, waaronder Zweeds rabat hout. Op onze website vind je ons complete aanbod. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt hiervoor bellen naar 085 – 1301947 of een mailtje sturen naar [email protected]. Wij helpen je graag verder. Weet je al wel precies welk Zweeds rabat hout je wilt bestellen? Dan kun je de gewenste producten eenvoudig online bestellen in onze webshop. Selecteer hiervoor eerst de juiste opties en geef tevens aan of je de schutting door een professional wilt laten plaatsen of niet. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat jij jouw bestelling binnen 3 tot 9 werkdagen geleverd krijgt.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.