Tweedehands schutting

Koop een goedkope schutting bij Hekwerkonline. Neem een kijkje in ons assortiment!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkope schutting

Een schutting met een slechte plank, waar het hout verkleurd is of andere schade: wij bieden dit niet aan als nieuw product op onze webshop. Zogenaamd tweede keus schutting panelen hebben wij af en toe op voorraad en bieden wij op deze pagina aan. Een goedkope schutting dus, die zeker niet slecht hoeft te zijn.

Voor een goed geprijsde schutting met een oneffenheid moet je dus bij Hekwerkonline zijn.

Waarom tweede keus schuttingen

Eens schutting gaat eigenlijk niet kapot. Wel kunnen er slechte planken tussen zitten of bij (te) lange opslag kan het hout verkleuren. Een houten poort met stalen frame kan vervormen bij zeer extreme kracht. Om die reden hebben wij een klein aanbod tweede keus schuttingen. Ons aanbod dat wel beschikbaar is, kan je vinden op deze pagina.

Welke producten bieden wij aan?

Wij hebben een uitgebreid assortiment zodat wij voor elke situatie een passende oplossing hebben. Hierdoor kan ons assortiment op het gebied van tweedehandse en gebruikte schuttingen ieder willekeurig product bevatten. Hekwerkonline kan hierdoor een aanbod van tweede keus schuttingen hebben uit de volgende producten:

  • Douglas schuttingen
  • Grenen schuttingen
  • Hardhouten schuttingen
  • Zwart gespoten houten schuttingen
  • Red wood schuttingen
  • Enkele poorten van hout
  • Dubbele poorten van hout

Het assortiment van tweede keus schuttingen is uiteraard niet stabiel. Wees er dus snel bij en kijk op onze tweede keus pagina of op ons Marktplaats account.

Prijzen tweede keus schutting

De prijzen van tweede keus schuttingen passen wij aan aan de mate van beschadiging. Meer beschadiging of verkleuring levert een goedkoper product op. Bij Hekwerkonline geven we jou de beste prijzen voor tweede keus schuttingen.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Zit je gewenste goedkope schutting er niet bij? Neem contact met ons op want deze voorraad kan per dag verschillen. Neem hierover gerust contact met ons op. Onze voorraad van goedkope schuttingen veranderd op constante basis. Het kan dus zomaar zijn dat het gewenste product online niet beschikbaar is, maar wel bij ons op jouw staat te wachten.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.