Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Tuinschutting

Tuinschuttingen van Hekwerkonline: ruimste keuze voor de beste prijs!

5 producten

Filter
per pagina

5 producten

Filter
per pagina

Tuinschutting kopen bij Hekwerkonline

De tuinschutting is één van de meest verkochte producten van Hekwerkonline. Schuttingen, die ook wel tuinschermen worden genoemd, behoren tot de populairdere varianten van tuinafscheidingen. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende soorten houten tuinschuttingen. Wil je een schutting kopen? Op deze pagina vind je meer informatie over de uiteenlopende schuttingen voor in jouw tuin. Bij Hekwerkonline kan je terecht voor een zeer uitgebreid scala aan tuinschuttingen waardoor wij altijd je wensen kunnen overtreffen.

Toepassing van de tuinschutting

De toepassingen voor een tuinschutting zijn eindeloos. We zien een schutting voornamelijk rondom woonhuizen. Vaak om de achtertuin af te scheiden van de buren of de openbare ruimte. De tuinschutting is één van de traditionele tuinafscheidingen die we in Nederland zien. Ook wordt de schutting toegepast op andere plekken. Zo wordt een schutting ook gebruikt bij kinderdagverblijven, als afscheiding bij bijvoorbeeld supermarkten voor afvalcontainers en bij voetbalclubs. Voor elke toepassing is er een schutting in het assortiment van Hekwerkonline.

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame en functionele tuinschutting om uw privacy te waarborgen en je tuin een stijlvolle uitstraling te geven? Wij hebben voor jou een perfecte oplossing. Hieronder lees je meer over alle soorten schuttingen die voor jou wensen en eisen de perfecte keuze maken.

Verschillende soorten tuinschuttingen

Een tuinschutting uitzoeken begint bij een stukje oriëntatie: wat is het doel van de tuinschutting en hoe moet de schutting er eigenlijk uit zien? Ook het beschikbare budget dat jij wil besteden aan de schutting voor je tuin speelt een rol in de keuze die je maakt. Daarnaast heb je ook nog regelgeving waar een tuinschutting wellicht aan moet voldoen – bijvoorbeeld de hoogte van de tuinschermen. Bij Hekwerkonline hebben we een zeer breed assortiment aan tuinschuttingen. Onderstaand een aantal voorbeelden van veelgemaakte keuzes:

Bij Hekwerkonline hebben zorgen wij ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op je tuin schutting: wij houden feitelijk alle modellen op voorraad. Het type tuinschutting dat je kiest, ligt aan jou zelf. Wil je donker of lichte tuinschermen? Wil je elementen van beton. Wil je de planken van de schutting verticaal of toch juist horizontaal? Bij Hekwerkonline maakt het eigenlijk niet uit welke wensen of eisen jij hebt: wij bieden alle soorten schuttingen aan.

Houtsoorten voor een tuin schutting

Er valt zeker iets te kiezen wanneer je op zoek bent naar een tuinschutting. De vele typen schuttingen maken dat er bij Hekwerkonline voor ieder wat wils is. Het schutting type is niet de enigste keuze optie. De soort hout van je tuin schutting bepaald ook voor een grote mate de uitstraling van je schutting. Je kan bij Hekwerkonline kiezen uit de onderstaande opties:

Naast de uitstraling heeft elke houtsoort ook specifieke eigenschappen. Douglas hout is prachtig roze van kleur bij aanschaf en verkleurd langzaam naar grijs. Een zwarte schutting geeft een moderne look maar vergt wat onderhoud. Kijk tussen de verschillende tuinschuttingen om je favoriete keuze te maken.

Goedkope tuinschutting

Wat kost een tuinschutting? Je ziet vaak dat een tuinschutting aangeboden wordt per meter, handig. Alleen is een poort dan ook bij de prijs inbegrepen? Staat de schutting vast in betonmortel? Wat is wel en niet inbegrepen? Bij Hekwerkonline houden we van duidelijkheid en snelheid. Om deze reden hebben we een configurator gemaakt waarmee jij met een paar klikken een tuinschutting kan bestellen. Aantal meters, houtsoort en nog een aantal simpele variabelen geven jou meteen een totaalprijs. Niet rekenen zelf en risico dat het incompleet is! Bestel dus snel via onze configurator en krijg de beste schutting voor de beste prijs.

Tuinschutting laten plaatsen

Een tuinschutting bestaat vaak uit tuinschermen en schuttingpalen. Daarnaast heb je materiaal nodig om deze twee elementen van de schutting voor de tuin aan elkaar te maken: het bevestigingsmateriaal. Het plaatsen van een schutting is dus redelijk overzichtelijk: de palen dien je te monteren in de grond en de schermen moeten aan de palen bevestigd worden. Afhankelijk van het systeem en de producten die je kiest, vergt dit een wijze van monteren. Wij hebben hiervoor ondersteuning met montagehandleidingen. Wil je dat je tuinschutting geplaatst wordt voor jou? Ook dan ben je bij Hekwerkonline goed: wij plaatsen alle schuttingen die we aanbieden op onze website. Snel, stevig en vakkundig.

Online een tuinschutting kopen

Je bestelt je tuinschutting nergens sneller en eenvoudiger dan bij Hekwerkonline. En dat ook nog eens tegen de beste prijs. Heb je vragen over de schutting die in jouw tuin moet komen of over een ander product? Wacht niet langer en neem contact met ons op via de email, telefoon of chat. Wij helpen je graag verder om de juiste keuze te maken.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.