Composiet schuttingen

Ben je op zoek naar een nieuwe schutting? Overweeg dan om één van de composiet schuttingen van Hekwerkonline te bestellen. Onze composiet schuttingen zijn donker van kleur, ijzersterk en een lust voor het oog. 

11 producten

Filter
per pagina

11 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat is een composiet schutting?

Een composiet schutting is een strak en modern type schutting. De composiet schutting is geproduceerd uit hout en kunststof en daarmee een schutting die niet zomaar kapot te krijgen is. Een composiet schutting zie je steeds meer in de Nederlandse tuinen en dat is niet voor niets.

Hoe lang gaat een composiet schutting mee?

Een composiet schutting heeft een lange levensduur. Gekscherend kan je zeggen dat een composiet schutting “een leven lang mee gaat”. De gemiddelde levensduur is wel 15 jaar van een schutting van composiet. Je hoeft na aanschaf dus alleen nog maar te genieten van je schutting.

Hoe plaats je een composiet schutting?

Een composiet schutting bestaat uit palen van aluminium en panelen van composiet (kunststof en hout dus). De palen worden eerst geplaatst en daar hang je vervolgens de composiet schutting panelen aan. De palen zet je in beton voor extra stevigheid.

Kan een composiet schutting op maat gemaakt worden?

Een composiet schutting kan je eenvoudig op maat maken. Dat kan je zelf doen maar uiteraard kunnen wij als Hekwerkonline daar ook voor zorgen met onze montage service. Het inkorten van de composiet schutting panelen doe je met een zaag. Zo kan je de composiet schutting precies op maat maken voor jou tuin.

Composiet schutting

Een schutting gemaakt van composiet heeft als voornaamste kenmerk, dat deze zeer duurzaam is en is opgebouwd uit verschillende materiaalsoorten. De drager van de schutting is gemaakt van kunststof, voor de “planken" is een mix van gerecycled hout en kunststof gebruikt en voor de palen is aluminium gebruikt. Door het gebruik van deze materialen, is de schutting van composiet duurzaam en milieuvriendelijk.

Wil je meer weten over de schutting van composiet? Lees er hier meer over.

Een duurzame schutting

Zoals gezegd is de schutting die gemaakt is van composiet een duurzame optie. De schutting bestaat namelijk uit kunststof en hout. Om de duurzaamheid te benadrukken: het betreft hier gebruikt hout en kunststof. Door deze combinatie van materialen gaat de schutting jaren mee en is verkleuring van de schutting tot een minimum beperkt.

Aangezien een composiet schutting niet iets is wat je jaarlijks koopt, is het raadzaam om goed na te denken over het tuinhek van composiet die je wilt bestellen. Je wilt immers niet binnen de kortste keren een nieuwe aanschaffen, omdat de uitstraling van de schutting minder mooi is geworden. Met een composiet schutting hoef je je hier geen zorgen om te maken, dit product behoudt de kenmerken door weer en wind.

Composiet schutting bestand tegen verschillende weersomstandigheden

Een composiet schutting oogt erg natuurlijk. Dit komt mede door het hout waaruit het is vervaardigd. Een schutting van composiet is wellicht wel wat voor jou als je van een hele strakke schutting houdt. We zien deze variant schutting meer en meer bij nieuwebouw. De donkere kleuren van de composiet schutting matchen erg mooi bij een modern huis. De schutting van composiet is bovendien bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het kan goed tegen regen of vocht, waardoor de planken niet gaan rotten of scheef trekken. Naast composiet schuttingen, bieden wij bij Hekwerkonline ook hout beton schuttingen, hout-hout schuttingen en bamboe schuttingen.

Composiet schuttingen bij Hekwerkonline

Bestel jij je afrastering bij Hekwerkonline, dan krijg je een schutting van composiet op maat. Bij het bestelproces, kun je zelf het aantal strekkende meters invoeren, de manier van plaatsen, het aantal hoeken en de kleur. Wacht dus niet en bestel vandaag nog één van onze schuttingen van composiet. Zodra je de bestelling hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. Zodra de bezorger de composiet schutting op maat heeft afgeleverd, kun je direct beginnen met de plaatsing. Binnen afzienbare tijd kun je dan weer genieten van je eigen privacy!

Meer weten? Raadpleeg onze specialisten

Heb je nog vragen over de tuinhekken van composiet uit ons assortiment? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Bel ons op, benader ons via e-mail of stuur ons een Whatsapp bericht. Wij streven ernaar om al 24 uur te beantwoorden, zodat je snel verder kunt met het bestellen van één van onze tuinhekken van composiet.

Hulp Nodig?