Betonnen schutting

Betonnen schutting kopen? Plaats jouw bestelling op Hekwerkonline en laat de schutting indien gewenst plaatsen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Betonnen schutting

De ene schutting is de andere niet. En dat is maar goed ook want anders zou het zo’n saai geheel worden! Juist die afwisseling tussen heggen, struiken, hekwerken en diverse soorten schuttingen zorgt voor een fraai straatbeeld. Eén soort schutting die je ook met enige regelmaat voorbij ziet komen is de betonnen schutting. Zoals de naam al verklapt zijn dit schuttingen gemaakt van beton. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de mogelijke opties zoal zijn wanneer je kiest voor een betonnen schutting.

Voordelen schutting van beton

Een betonnen schutting kent enkele belangrijke voordelen ten opzichte van andere soorten schuttingen zoals eentje gemaakt van hout. Neem bijvoorbeeld de levensduur. Een houten schutting kan na verloop van tijd lelijk worden door de verschillende weersomstandigheden. Ook kan het hout op den duur gaan rotten. Een betonnen schutting heeft hier geen last van en is zeer goed opgewassen tegen allerlei weersinvloeden. Dat maakt een dergelijke schutting bovendien behoorlijk onderhoudsvrij. Daar waar een houten variant eens in de zoveel jaar opnieuw in de beits en dergelijke moet worden gezet om de levensduur te verlengen, heb je hier met een betonnen exemplaar niks geen omkijken naar. Een dergelijke schutting is een zeer duurzame keuze en gaat ontzettend lang mee zonder dat het je enige vorm van onderhoud kost. Tot slot is een betonnen schutting geluiddempend en dus ideaal om geluidsoverlast te verminderen zodat je ongestoord buiten kunt zitten.

Diverse opties betonnen schutting

Een betonnen schutting is te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor schuttingen die geheel vervaardigd zijn uit beton maar ook voor schuttingen die deels uit beton bestaan en deels uit hout. Zo kunnen de palen gemaakt zijn van beton en de planken zelf van hout. Op deze manier heb je niet het idee dat je opgesloten zit tussen enkele betonnen muren, maar hoef je tegelijkertijd ook niet bang te zijn dat de palen onder de grond wegrotten. Een schutting bestaande uit betonplaten tussen betonpalen is van alle opties wellicht het goedkoopst. Ben je niet zo weg van deze klassieke constructie, maar wil je wel een schutting die geheel uit beton bestaat? Overweeg dan een schutting gemaakt van betonnen schermen met structuur. Zo bestaan er onder meer schermen met de structuur van keien of houtnerf.

Een hoge kwaliteit betonnen schutting kopen?

Wil jij ook graag een betonnen schutting kopen van een zeer hoge kwaliteit? Op Hekwerkonline.nl vind je alle mogelijkheden. Uitmuntende kwaliteit tegen een vlijmscherpe prijs, dat is Hekwerkonline! Naast een uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs staan wij ook bekend om onze vriendelijke klantenservice. Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, zowel telefonisch als via de mail.

Veelgestelde vragen
Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.