Grenen schutting

Wil je een grenen houten schutting kopen? Bij Hekwerkonline bieden wij verschillende grenen schuttingen aan. Je kunt jouw tuin mooi afsluiten met een grenen schutting welke een erg natuurlijke uitstraling heeft. De grene

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Soorten grenen schuttingen

Bij Hekwerkonline hebben we twee verschillende soorten grenen schuttingen: zwart grenen schuttingen en grenen schuttingen. Deze schuttingen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout, waardoor deze goed bestendig zijn tegen verschillende weersinvloeden. De zwarte grenen schutting is opgespoten, deze dient onderhouden te worden op een regelmatige basis. De houten grenen variant heeft een groene teint van impregneer welke over tijd verdwijnt. Hout blijft een natuurproduct, welke kan gaan werken door warmte en luchtvochtigheid. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes in het hout ontstaan.

Zwart grenen schutting

Een zwart grenen schutting geeft jouw tuin een moderne en strakke uitstraling. Door de zwart gespoten laag op de schuttingplanken worden de grenen planken verduurzaamd. Dit zorgt ervoor dat het zwart grenen hout beter bestendig is tegen verschillende weersinvloeden en gaat het langer mee. Met een zwarte beits kan de zwarte grenen schutting onderhouden worden.

Grenen houten schutting

De grenen houten schuttingen zorgen voor een natuurlijke uitstraling in jouw tuin. Door de verticale planken van de schutting, wordt er optisch meer ruimte toegevoegd aan jouw tuin. Het kan zijn dat er witte of groene plekken op de grenen planken zitten, dit is hars welke wit is geworden door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg. Wil je graag een compleet pakket? Bestel dan een contact met ons op, onze adviseurs helpen jou graag verder met je vragen! Hekwerkonline zal jouw grenen schutting gemakkelijk bij jou thuis afleveren, waarna je deze gemakkelijk kunt monteren. Wil je graag dat wij de grenen schutting bij jou monteren? Geen probleem! Kies dan voor de montageservice, door bij het selecteren van jouw schutting de optie “Product laten plaatsen" te selecteren.

Hulp Nodig?