Grenen tuinscherm | 21 planks | 90 cm

59,95
(incl. btw)
Levertijd: binnen 5 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Voor een mooie uitstraling
  • Montage in Nederland & België

Grenen schutting van Hekwerkonline

Voor zowel in huis als buiten is in Nederland grenenhout een populaire naaldsoort. De schutting heeft een lichtbruine kleur waardoor het hardhouten schutting een natuurlijke uitstraling krijg dit goed past bij ieder gebouw, woning en tuin. De schuttingen van Hekwerkonline bevatten geimpregneerd grenen. Doordat het hout geimpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de grenen tuinschermen erg lang mee gaan. Soms lijkt het of er groen/witte plekken op het houtoppervlakte zit. Dit is in werkelijkheid hars dat groen/wit wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk door het weer weg. 

Schuttingpanelen

De grenen schuttingpanelen, ook wel tuinschermen of schutting schermen, bestaan uit 19 verticale planken en 2 horizontale planken. De schutting is verkrijgbaar in diverse hoogtes van 90 cm tm 180 cm. Het is vrij eenvoudig om deze hardhouten tuinschutting zelf te plaatsen in jouw tuin. Dit kan op twee verschillende manieren:

  1. Wanneer je kiest voor schuttingpalen van grenen, heb je een L-beslag nodig om het schuttingpaneel aan de schuttingpaal te bevestigen. Per houten schuttingpaneel is er 1 set L-beslag nodig.
  2. Wanneer je kiest voor betonnen schuttingpalen in grijs of antraciet, dien je gebruik te maken van een uni-beslag set om het houten schuttingpaneel te bevestigen aan de betonnen schuttingpaal. Per houten schuttingpaneel het je 2 sets uni-beslag nodig.

Met behulp van Kongcretesnelbeton of betonmortel kun je de houten of betonnen schuttingpalen stevig in de grond plaatsen, waardoor de gehele schutting zeer stevig zal staan. 

Uitbreiding grenen houten schutting

Naast de noodzakelijke onderdelen voor het installeren van de schutting kun je jouw tuinafscheiding nog meer uitbreiden en compleet maken door het toevoegen van de volgende onderdelen

Om de duurzaamheid van het grenen te verlengen en jouw schutting nog beter te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren wij je om de schutting met beits te behandelen. Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van jouw schutting. 

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag meer informatie ontvangen over ons aanbod tuinafscheiding|? Bekijk dan ook eens onze hekwerken en schanskorven.

Heb je vragen over onze producten? Kijk of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of stel je vraag heel makkelijk via onze chat. 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Grenen tuinscherm | 21 planks | 90 cm
U plaatst een review over:Grenen tuinscherm | 21 planks | 90 cm
Uw waardering