Grenen tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 90 cm | 21 planken

59,95
(incl. btw)
Grenen tuinscherm 21 planks Geel groen 90 cm
Grenen tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 90 cm | 21 planken

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Grenen schutting van Hekwerkonline

Voor zowel in huis als buiten is in Nederland grenenhout een populaire naaldsoort. De schutting heeft een lichtbruine kleur waardoor het hardhouten schutting een natuurlijke uitstraling krijg dit goed past bij ieder gebouw, woning en tuin. De schuttingen van Hekwerkonline bevatten geimpregneerd grenen. Doordat het hout geimpregneerd is, is het zeer goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de grenen tuinschermen erg lang mee gaan. Soms lijkt het of er groen/witte plekken op het houtoppervlakte zit. Dit is in werkelijkheid hars dat groen/wit wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk door het weer weg. 

Schuttingpanelen

De grenen schuttingpanelen, ook wel tuinschermen of schutting schermen, bestaan uit 19 verticale planken en 2 horizontale planken. De schutting is verkrijgbaar in diverse hoogtes van 90 cm tm 180 cm. Het is vrij eenvoudig om deze hardhouten tuinschutting zelf te plaatsen in jouw tuin. Dit kan op twee verschillende manieren:

  1. Wanneer je kiest voor schuttingpalen van grenen, heb je een L-beslag nodig om het schuttingpaneel aan de schuttingpaal te bevestigen. Per houten schuttingpaneel is er 1 set L-beslag nodig.
  2. Wanneer je kiest voor betonnen schuttingpalen in grijs of antraciet, dien je gebruik te maken van een uni-beslag set om het houten schuttingpaneel te bevestigen aan de betonnen schuttingpaal. Per houten schuttingpaneel het je 2 sets uni-beslag nodig.

Met behulp van Kongcretesnelbeton of betonmortel kun je de houten of betonnen schuttingpalen stevig in de grond plaatsen, waardoor de gehele schutting zeer stevig zal staan. 

Uitbreiding grenen houten schutting

Naast de noodzakelijke onderdelen voor het installeren van de schutting kun je jouw tuinafscheiding nog meer uitbreiden en compleet maken door het toevoegen van de volgende onderdelen

Om de duurzaamheid van het grenen te verlengen en jouw schutting nog beter te beschermen tegen weersinvloeden, adviseren wij je om de schutting met beits te behandelen. Hierdoor kun je nog jarenlang genieten van jouw schutting. 

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag meer informatie ontvangen over ons aanbod tuinafscheiding|? Bekijk dan ook eens onze hekwerken en schanskorven.

Heb je vragen over onze producten? Kijk of jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen staat of stel je vraag heel makkelijk via onze chat. 

Specificaties

Meer informatie
Breedte 180 cm
Houtsoort Grenen
Dikte planken 1.6 cm
Privacyniveau Nauwelijks doorkijk
Hoogte 90 cm
Breedte (element) 180 cm
Schrijf een beoordeling over Grenen tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 90 cm | 21 planken
U plaatst een review over:Grenen tuinscherm | Breedte 180 cm | Hoogte 90 cm | 21 planken
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?