Retourneren/herroepen

Als klant van Hekwerkonline heb je de mogelijkheid om je bestelling binnen een bedenktijd van 14 dagen na levering zonder opgave van redenen aan te melden voor retour. De aanmeldperiode voor retour verstrijkt 14 dagen na levering. De producten moeten 14 dagen na aanmelden bij ons retour zijn.

Een retour kan je bij ons aanmelden via het modelformulier voor ontbinding of herroeping en is onder aan deze pagina te vinden. Je kan het formulier per email naar ons versturen.

Retour sturen van producten

Het transport van de retourzending moet je in principe zelf regelen. De kosten voor retourzending zijn ook voor jouw als klant. We kunnen ons voorstellen dat het regelen van transport voor onze producten wat lastig is. Aangezien dit voor ons dagelijkse kost is, kunnen we je hier mee helpen. Neem hiervoor ook contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de goederen bij jou worden opgehaald. De hiermee verbonden transportkosten zijn tussen de € 75 en € 175, afhankelijk van de afmetingen van je product.

Ons retouradres:
Fenceweb B.V. t.a.v Hekwerkonline.nl
Strootsweg 8 
7547 RX Enschede
Tel: 085-1301947

Gevolgen van retourneren

Je ontvangt binnen 14 dagen van ons het volledige bedrag retour, dus inclusief bezorgkosten voor het geval de gehele bestelling wordt herroepen. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering ten gevolge van het gebruik van het product/de producten dat verder gaat dan nodig is om aard, kenmerken en werking daarvan vast te stellen. Wij betalen je terug op dezelfde wijze waarop je ons hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij het product retour hebben ontvangen.

Download hier het modelformulier voor ontbinding / herroeping. Heb je nog vragen, neem dan per e-mail contact op met Hekwerkonline.nl via service@hekwerkonline.nl.

Uitzonderingen op retourneren
Retourneren van producten is niet mogelijk of resulteert in extra kosten in de onderstaande gevallen:

- indien artikelen gebruikt of beschadigd zijn of waar een verandering op/aan is gebracht.
- indien artikelen te laat zijn aangemeld als retour en/of te laat zijn teruggezonden.
- indien gebruik is gemaakt van onze montageservice (gebruikte artikelen).
- indien artikelen niet deugdelijk verpakt worden.
- indien artikelen onvoldoende gefrankeerd naar ons worden geretourneerd.

De kosten berekenen wij ten tijde van de annulering en hangen af van de gekozen producten.

Kan ik een tuinafscheiding van Hekwerkonline retourneren?

Heb je het verkeerde product besteld of ben je niet tevreden met jouw product van Hekwerkonline? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgave van reden. Het volledige orderbedrag wordt vervolgens teruggestort op jouw rekening mits de goederen onbeschadigd in ons magazijn zijn aangekomen. Klik hier om te lezen hoe je de producten retour stuurt.

Hulp Nodig?