Retourneren

Wil je jouw bestelling retour sturen? Omdat je misschien het verkeerde product hebt besteld of omdat het product niet bevalt of om misschien een andere reden? Dan heb je het recht om jouw bestelling 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren/annuleren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug gestort. De kosten voor het retourneren van je thuis naar hekwerkonline zijn voor eigen rekening. Je kunt jouw retour bij ons aanmelden via contact, zodra dit is gebeurd ontvangt je van ons een mail met daarin het retour proces. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Na ontvangst van de goederen zullen wij vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen aan je terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Is het retour product beschadigd of de verpakking meer beschadigd dan nodig? Dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Wij adviseren je dus het pakket netjes en zorgvuldig retour te sturen, zodat wij je het volledige bedrag kunnen retour terugstorten.

Contact
085 - 130 19 47 info@hekwerkonline.nl Chat nu