Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Montageservice

Wanneer je eindelijk je droom hekwerk of schutting hebt bemachtigd moet deze natuurlijk ook gemonteerd worden. Onze tuinafscheidingen vereisen een zorgvuldige montage, zodat jij jarenlang van je hekwerk of schutting kan genieten. Een foutieve installatie kan ertoe leiden dat je hekwerk bij de eerste beste storm omklapt. Erg zonde, maar ook heel gevaarlijk. Het is daarom belangrijk om je belangrijkste tuin accessoire zorgvuldig te monteren. Om deze redenen kiezen er minimaal 25 mensen per week voor om dit over te laten aan onze professionals.

De monteurs van Hekwerkonline

Onze vakbekwame monteurs zorgen altijd voor een zorgvuldige en snelle plaatsing van hekwerken, schuttingen, poorten en overkappingen. Geniet van grenzeloos gemak en wees verzekerd van een nette montage. Onze teams zijn zorgvuldig opgeleid en beschikken over de juiste certificaten en gereedschap om jouw installatie met succes af te ronden.

Hoe werkt de montageservice?

Bij Hekwerkonline doen wij ons best om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. De makkelijkste manier om te bestellen is via onze pakketten. Tijdens de configuratie heb je de keuze om je hekwerk of schutting te laten monteren. De prijs wordt automatisch voor jou berekend en voeg je toe aan je bestelling met één druk op de knop. Wanneer je een bestelling via onze pakketten hebt gedaan, zal onze klantenservice na enkele dagen contact met jou opnemen om een geschikt moment te plannen. De montage vindt doorgaans plaats binnen drie tot zes weken. Bestel je niet via onze pakketten, maar wil je jouw bestelling wel graag laten monteren? Ook dit is mogelijk. Om een volledig vrijblijvende kostenindicatie te ontvangen dien je je aanvraag in via het offerteformulier. Onze experts maken een berekening en zullen zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Let op: Vermeld bijzonderheden zoals een verloop, puin in de grond of bestaande begroeiing in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen of de offerte.

Schutting laten plaatsen door Hekwerkonline

Elke dag zijn onze deskundige monteurs op pad voor het plaatsen van onder andere schuttingen, dubbelstaafmatten en overkappingen in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Met een goed uitgeruste bus met gereedschap weten wij elke klus te klaren. Wij hebben dan ook vele voorbeelden en foto's te delen van uitgevoerde klussen. Volg ons op Instagram of Facebook voor de meest recente klussen of neem een kijkje op onze uitgevoerde projecten pagina.

Let op: Voor onze specifieke voorwaarden, verwijzen we je graag naar het montagevoorwaarden document.

Bijkomende kosten?

Extra kosten bovenop de montageprijs? Nee, er zijn bij ons geen bijkomende kosten. Je hebt gekozen voor montage door onze vakmensen. Wij gaan het voor je regelen. Wij monteren wekelijks bij 25 tot 30 mensen of bedrijven in de tuin, op bedrijvenparken, eigenlijk kan je ons overal tegenkomen. Meer dan 1500 klussen per jaar. Overkappingen, hekwerk, schanskorven, een pannakooi of een wijk vol met schuttingen. Onze mindset is daarin altijd gelijk: we gaan het voor je regelen en doen niet moeilijk als het even tegenzit door regen, een struik in de weg of een lastige situatie. Let wel, er zijn situaties die extra tijd of extra kosten met zich meebrengen. Help ons en jezelf in deze onaangename situatie te belanden. Hieronder de aandachtspunten die geregeld moeten worden voor de montage datum en punten die tot extra kosten kunnen leiden:

  • Puin in de grond kan je niet zien, het zit immers in de grond. Je kunt het wel van tevoren checken en eventueel verwijderen. Zit er toch (onverhoopt) puin in de grond dan kost het monteren meer tijd. Deze tijd brengen wij in rekening. Let wel: over een paar steentjes bij één paal doen wij niet moeilijk.
  • Wortels in de grond zorgen net als puin in de grond voor vertraging en daardoor kost het monteren meer tijd. Deze tijd brengen wij in rekening. Let wel: over een paar kleine worteltjes doen wij niet moeilijk.
  • Een oude erfafscheiding om de plek waar de nieuwe van Hekwerkonline gemonteerd moet worden. Dat is niet zo gek. Zorg er aub voor dat de oude schutting of hekwerk verwijderd is voordat wij komen. Heb je voor onze “verwijder en afvoer service” gekozen? Dan regelen wij dat de oude erfafscheiding verwijderd wordt.
  • Niet iedereen heeft een achterom. Geen probleem: wij hebben nette en deskundige monteurs die de producten door het huis tillen. Dit kost echter extra tijd. Deze tijd brengen wij in rekening. Laat ons dit aub van tevoren weten, dan houden wij hiermee rekening in de planning.
  • Wij bezorgen de producten met één van onze eigen bussen of schakelen een transporteur in. Dit ligt onder andere aan het gewicht van de producten. De producten worden aan de voorkant van een huis neergezet, zo dicht mogelijk bij de plek waar we moeten monteren. Kunnen we de producten niet binnen een straal van ongeveer 20 meter bij de plek van monteren lossen, dan hebben wij extra tijd nodig voor het monteren. Deze tijd brengen wij in rekening. Je kan natuurlijk ook de bestelde materialen zelf naar de plek van monteren tillen - of ons helpen. Vele handen maken licht werk.
  • Het vullen van schanskorven met stenen is niet inbegrepen in de montageprijs van de schanskorven. Wij kunnen dit uiteraard wel verzorgen. Laat ons je wensen weten.
  • Het vlechten van vlechtbanden zit niet bij de montageprijs inbegrepen. Wij kunnen dit uiteraard wel verzorgen. Laat ons je wensen weten.
  • Monteren op voetplaten is voor ons geen probleem. Echter, de wand of grond waar wij op monteren moet sterk en stevig zijn. Wij nemen professioneel gereedschap mee maar zijn niet verantwoordelijk voor het knappen van bijvoorbeeld een terrastegel of muurtje. 
  • Een schutting, hekwerk of overkapping komt vaak in een bestaande situatie terecht. Het is dan ook niet gek dat er straatwerk uit de grond gehaald moet worden om bijvoorbeeld te palen van een hekwerk of overkapping in de grond te graven. Of plantjes tijdelijk verplaatsen. Het terugleggen van de bestrating is geen onderdeel van ons werk en zit niet in de montagetarieven op onze website. Uiteraard kunnen wij hier assisteren. Wil je dit? Laat dit dan van tevoren weten. Wij kunnen dan de juiste vakman sturen met passende gereedschappen. De kosten zullen wij van tevoren berekenen.

Let op: Doe altijd zelf een KLIC-melding. Hekwerkonline is niet verantwoordelijk voor het raken of beschadigen van kabels en leidingen, tenzij vooraf uitdrukkelijk bekend gemaakt.

Montageservice - meer informatie

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden over onze montageservice? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen en alle nodige informatie te verschaffen. Zo garanderen we dat jouw tuinafscheiding niet alleen prachtig is, maar ook perfect geïnstalleerd.