Je overkapping laten plaatsen

Een overkapping plaatsen is niet iets wat je dagelijks doet, dus het is heel goed voor te stellen dat je dit liever door professionals laat doen. En laten wij dat nu ook voor je kunnen regelen! We hebben een uitgebreid netwerk aan monteurs met jarenlange ervaring met het plaatsen van onder andere overkappingen. Dit hebben wij in een handig en soepel proces gegoten, zodat jij én onze monteurs precies weten waar ze aan toe zijn en het plaatsen van je overkapping zonder problemen kan worden gedaan.

Aanvragen van de montage
1. Je bestelt een overkapping bij Hekwerkonline

De zomer komt eraan en zo’n overkapping in je tuin is toch wel ideaal. Dus je bestelt een overkapping bij Hekwerkonline. Bij het afronden van je bestelling heb je de keuze of je de overkapping door ons wil laten plaatsen, of dat je dit zelf doet. Kies je ervoor om het te laten doen? Dan zie je direct wat de montagekosten zijn. Na het afronden van de bestelling krijg je hiervoor van ons een bevestiging.

2. Je krijgt bericht van onze klantenservice

Aansluitend op die bevestiging neemt onze klantenservice contact met je op. We hebben namelijk nog wat meer informatie van je nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat onze monteurs perfect voorbereid op pad kunnen gaan en voor jou ook wel zo prettig dat je weet waar je aan toe bent!

3. Beeld van de situatie

Voor het beste beeld van de situatie ontvangen we graag foto’s van de plek waar je de overkapping wil plaatsen en indien mogelijk ook een situatieschets of plattegrond. Dit maakt het een stuk makkelijker voor onze monteurs en het plaatsen van je overkapping zal nog sneller gebeuren. Wat we precies nodig hebben zullen we je mailen. 

4. Afstemming van de montage

Voor een overkapping is het belangrijk dat de ondergrond egaal is, of dat we duidelijk hebben wat eventuele hoogteverschillen zijn, zodat we de overkapping recht kunnen plaatsen. Zorg er dus ook voor dat de tuin werkklaar is, voordat we voor je aan de slag gaan. Je kunt het ook door ons laten doen, geef dit dan aan tijdens de afstemming.

5. We plannen de montage

Nu we alles weten kunnen we de exacte dag en tijd inplannen voor het plaatsen van jouw overkapping. Dan weet je dus wanneer je ons kunt verwachten en kan de voorpret voor je overkapping beginnen.

Nu hebben we het ideaalplaatje compleet en hebben we in kaart hoe de overkapping geplaatst moet worden en wat er verder nog moet gebeuren. Kortom, alles is gereed om onze monteurs aan het werk te zetten! 

De dag van het plaatsen
1. Het begin van de dag

We spreken een tijd af waarop we langskomen en onze punctuele monteurs zullen dan bij je voor de deur staan. Zorg jij vast voor een bakje koffie? Dan kunnen we gelijk het plan voor de dag doorspreken: hoe hoog moet de overkapping zijn, waar moet de overkapping exact komen te staan, alle details worden in de ochtend direct besproken. 

2. Je overkapping wordt geplaatst

Het plaatsen van je overkapping kan beginnen. Onze monteurs steken hun handen uit de mouwen en zorgen ervoor dat je overkapping binnen no-time staat.

3. Je kunt onder je overkapping gaan zitten

Voordat je het doorhebt staat je overkapping al en kun je van de schaduw genieten. Omdat we trots zijn op wat we maken zouden we graag nog even een foto maken. Als dat mag van jou natuurlijk. Onder de overkapping tekenen we vervolgens ook de rekening af, zodat alles afgerond kan worden. 

4. Eindevaluatie

Als je overkapping staat en jij er al onder kunt zitten genieten van het lekkere weer, bespreken we de dag nog even. Ben je tevreden met de service en met je overkapping? Zijn er nog andere dingen die je ons wil laten weten? Als alles naar wens is, pakken onze monteurs de spullen in en ben je officieel de gelukkige eigenaar van je eigen overkapping.

De montageprijs is gebaseerd op een werkklare situatie, de ondergrond en omgeving waar de overkapping geplaatst wordt moet dus voorbereid zijn op de komst van ons montageteam. Een klein struikje kunnen ze natuurlijk kosteloos voor je weghalen, maar als er grotere onvoorziene werkzaamheden moeten worden verricht kan dit in rekening gebracht worden. Bijvoorbeeld als er nog puin of wortels onder de grond zitten die verwijderd moeten worden.

Retourneren van producten is in beginsel niet mogelijk indien gebruik wordt gemaakt van onze montageservice, omdat de producten gebruikt zijn.

Hulp Nodig?