Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Houten tuinpoort

Een houten tuinpoort die past bij je favoriete tuinscherm. Hekwerkonline heeft alles op voorraad liggen in het magazijn.

1-24 van 57 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-24 van 57 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Houten tuinpoorten van Hekwerkonline

Hekwerkonline heeft verschillende soorten houten tuinpoorten in het assortiment. Voor elk type schutting hebben wij een geschikte houten tuindeur. Alle houten tuinpoorten zijn voorzien van een stevig stalen frame. De houten planken zorgen ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is en goed bestand tegen alle weersomstandigheden.

Schuttingdeur

Of je nu voor een stevige hout beton schutting gaat of juist een exotische bamboe afscheiding, een schuttingdeur blijft een belangrijk onderdeel van jouw afrastering. Ons ruime assortiment aan schutting deuren zorgt ervoor dat jij de perfecte schuttingdeur kan kiezen die bij jouw afscheiding en stijl past. Of je nu gaat voor afscheiding van grenenhout, douglas, hardhout, zwart grenen of bamboe, onze schuttingdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen diverse weersinvloeden. Met een schuttingdeur van Hekwerkonline geniet je lang van jouw tuinafscheiding. Kortom, een stijlvolle schuttingdeur waar je lang van kan genieten.

Verschillende tuinpoorten

Onze grenen houten poorten worden standaard compleet aangeboden op een verstelbaar stalen frame. Het frame is daarmee de basis van de tuinpoort. De grenen houten planken worden op het frame bevestigd. Soms zitten er wit of groene plekken op het houtoppervlak. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het te impregneren. Deze plekken zullen geleidelijk verdwijnen. De douglas hardhouten tuinpoort is een unieke en verstandige keuze om toe te voegen aan jouw douglas houten schutting. Het douglas hout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het douglas hout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de chique tuinpoort.

Zwart grenen tuinpoort

Onze zwarte tuinpoort is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterk type hardhout en wordt veel gebruikt voor tuinafscheidingen en tuinpoorten. Doordat het grenenhout zwart is gespoten, wordt het hout duurzamer. Dit zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermd is tegen weersinvloeden en een langere levensduur heeft. De zwarte kleur zorgt voor een leuk alternatief als schutting. Daarnaast past het goed bij verschillende soorten houten schuttingen.

Hardhouten tuinpoort

De tropische hardhouten tuinpoort is een duurzame keuze om toe te voegen aan jouw hardhouten schutting. Het hardhout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het hardhout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de tuinpoort. De kleur van het hardhout geeft een warme uitstraling aan jouw tuin.

Bamboe tuinpoort

Deze bamboe tuinpoort van Hekwerkonline is 100 cm breed en 180 cm hoog. Deze tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame en gevuld met rijen bamboestokken. Deze combinatie geeft jouw tuin een warme en bijzondere uitstraling. De tuinpoort wordt geleverd met een RVS cilinderslot en sleutel. Daarnaast is de poort voorzien van een scharnier. Dit scharnier zit vast aan de poort en kan dus op een willekeurige paal of muur vastgemaakt worden.

Vragen over de houten tuinpoorten?

Heb je nog vragen over de tuinpoorten en tuindeuren uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zullen je te woord staan en al jouw vragen beantwoorden. Je kunt ze telefonisch bereiken, per mail en een chatbericht sturen via de website kan natuurlijk ook. Wacht in ieder geval niet te lang met bestellen, want hoe eerder je een houten tuinpoort in de tuin hebt staan, hoe beter.

Veelgestelde vragen
Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Welke soorten houten tuinpoorten zijn er?

Wij hebben houten tuinpoorten in verschillende soorten. Zowel qua afmeting als qua houtsoort. We hebben schuttingpoorten in douglas, grenen, red class, nobifix en zwart grenen poorten, maar ook hardhouten tuinpoorten en een ruim assortiment robuuste eikenhouten poorten. 

Wat kost een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort heb je al bij Hekwerkonline vanaf ongeveer 200 euro. De prijs van een houten tuinpoort hangt met name af van de houtsoort en de afmeting van de poort. Een grenen poort zit in een lagere prijsklasse en de hardhouten poort of luxe schuttingpoort in een hogere prijsklasse.

Waar koop ik een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort koop je bij Hekwerkonline, de specialist in onder andere houten tuinpoorten. Onze houten poorten zijn van A-kwaliteit, hebben de beste prijzen en zijn altijd voorradig in ons magazijn. Aarzel dus niet: kijk in ons assortiment en bestel de houten tuinpoorten vandaag nog.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.