Houten tuinpoort

Een houten tuinpoort die past bij je favoriete tuinscherm. Hekwerkonline heeft alles op voorraad liggen in het magazijn.

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Houten tuinpoorten van Hekwerkonline

Hekwerkonline heeft verschillende soorten houten tuinpoorten in het assortiment. Voor elk type schutting hebben wij een geschikte houten tuindeur. Alle houten tuinpoorten zijn voorzien van een stevig stalen frame. De houten planken zorgen ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is en goed bestand tegen alle weersinvloeden.

Verschillende tuinpoorten

Onze grenen houten poorten worden standaard compleet aangeboden op een verstelbaar stalen frame. Het frame is daarmee de basis van de tuinpoort. De grenen houten planken worden op het frame bevestigd. Soms zitten er wit of groene plekken op het houtoppervlak. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken zullen geleidelijk verdwijnen. De douglas hardhouten tuinpoort is een unieke en verstandige keuze om toe te voegen aan jouw douglas houten schutting. Het douglas hout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het douglas hout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de chique tuinpoort.

Zwart grenen tuinpoort

Onze zwarte tuinpoort is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterk type hardhout en wordt veel gebruikt voor tuinafscheidingen en tuinpoorten. Doordat het grenenhout zwart is gespoten, wordt het hout duurzamer. Dit zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermd is tegen weersinvloeden en een langere levensduur heeft. De zwarte kleur zorgt voor een leuk alternatief als schutting. Daarnaast past het goed bij verschillende soorten houten schuttingen.

Hardhouten tuinpoort

De tropische hardhouten tuinpoort is een duurzame keuze om toe te voegen aan jouw hardhouten schutting. Het hardhout wordt op het stalen frame bevestigd. De combinatie van het stalen frame en het stevige hardhout zorgt voor een zeer stevige tuinpoort. Het hardhout geeft tevens een robuust uiterlijk aan de tuinpoort. De kleur van het hardhout geeft een warme uitstaling aan jouw tuin.

Bamboe tuinpoort

Deze bamboe tuinpoort van Hekwerkonline is 100 cm breed en 180 cm hoog. Deze tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame en gevuld met rijen bamboestokken. Deze combinatie geeft jouw tuin een warme en bijzondere uitstraling. De tuinpoort wordt geleverd met een RVS cilinderslot en sleutel. Daarnaast is de poort voorzien van een scharnier. Dit scharnier zit vast aan de poort en kan dus op een willekeurige paal of muur vastgemaakt worden.

Vragen over de houten tuinpoorten?

Heb je nog vragen over de tuinpoorten en tuindeuren uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten zullen je te woord staan en al jouw vragen beantwoorden. Je kunt ze telefonisch bereiken, per mail en een chatbericht sturen via de website kan natuurlijk ook. Wacht in ieder geval niet te lang met bestellen, want hoe eerder je een houten tuinpoort in de tuin hebt staan, hoe beter.

Hulp Nodig?