Bamboe tuinpoort | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm | Verzinkt

449,95
(incl. btw)
Waardering:
93%
Bamboe tuinpoort | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm | Verzinkt
Bamboe tuinpoort | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm | Verzinkt
Waardering:
93%
Montage van de poort +500,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
004849
449,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Bamboe tuinpoort

Deze bamboe tuinpoort van Hekwerkonline is 100 cm breed en 200 cm hoog. Deze tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame en gevuld met rijen bamboestokken. Deze combinatie geeft jouw tuin een warme en bijzondere uitstraling. De tuinpoort wordt geleverd met een RVS cilinder slot en sleutel. Daarnaast is de poort voorzien van een scharnier. 

Deze bamboe tuinpoort wordt meestal gebruikt samen met onze bamboe schutting, of De poort en bamboe schuttingen worden geplaatst met hardhouten palen of stalen profielen. Deze stalen profielen zijn te verkrijgen in verschillende soorten; een tussenpaal, muurpaal of hoekpaal. Om de poort vast te maken aan een van deze profielen heb je zelftappers nodig. Je kunt ook zelf je bamboeschuttingpakket met of zonder poort samenstellen in onze eigen configurator.

Bamboe

Bamboe is een duurzaam en sterk type plantsoort. Hierdoor wordt bamboe regelmatig in een buitenruimte, zoals een tuin gebruikt. De bamboestokken worden zorgvuldig in verband in het frame geplaatst, waardoor de poortdeur vrijwel zicht-dicht is. Bamboe heeft de eigenschap om na verloop van tijd, door verschillende weersinvloeden, doffer een lichter van kleur te worden. Door de werking van de bamboe stokken is het mogelijk dat ze verticaal iets gaan splijten. De bamboe tuinpoort en bamboe schutting houdt echter wel zijn natuurlijke uitstraling.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 90 cm
Hoogte 180 cm
Houtsoort Bamboe
Materiaal Bamboe
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Bamboe tuinpoort | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm | Verzinkt
U plaatst een review over:Bamboe tuinpoort | Breedte 90 cm | Hoogte 180 cm | Verzinkt
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Kan ik een schutting zelf plaatsen?

Een schutting kun je prima zelf plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het een zware klus is: de afzonderlijke onderdelen zoals de schuttingpanelen, de betonpalen en onderplaten zijn zwaar. Maar met goede wil en wat hulp is dit zonder al teveel gereedschap mogelijk. Je hebt in ieder geval een waterpas, zaag, boormachine en rolmaat nodig. Mocht je toch hulp nodig hebben dan staan wij telefonisch voor je klaar of kan je gebruik maken van onze montageservice.

Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Wat voor soorten tuinpoorten zijn er?

Bij Hekwerkonline hebben we verschillende soorten houten en metalen tuinpoorten. De metalen tuinpoorten bestaan voornamelijk uit dubbelstaafmat poorten, maar we hebben ook spijlenpoorten en designpoorten in ons assortiment. Standaard houten tuinpoorten hebben we in douglas, grenen, nobifix, zwart grenen en hardhout. Daarnaast hebben we nog een ruime keuze in robuuste eikenhouten poorten

Hoe plaats ik zelf een tuinpoort?

Een tuinpoort plaats je door een aantal stappen te volgen. Begin met het opmeten van de ruimte waar de tuinpoort tussen moet komen. Zet vervolgens de poortpalen in beton. Een tuinpoort moet in beton geplaatst worden om verzakking te voorkomen. Als de palen stevig staan, kun je de tuinpoort vleugel aan de palen bevestigen. De laatste stap is het inbouwen en afstellen van beslag en sloten. Een pagina met handleidingen vind je hier.

Hoe breed is een tuinpoort?

Bij Hekwerkonline hebben we tuinpoorten in verschillende breedtes. De meest verkochte breedte van een poort is 100 centimeter. Daarnaast hebben we tuinpoorten van 120 en 150 centimeter breed. Dat zijn de enkele tuinpoorten. De dubbele tuinpoorten hebben we in de breedtes van 200, 300, 400 en 500 centimeter. We hebben dus een tuinpoort op elke gewenste breedte.

Welke soorten houten tuinpoorten zijn er?

Wij hebben houten tuinpoorten in verschillende soorten. Zowel qua afmeting als qua houtsoort. We hebben schuttingpoorten in douglas, grenen, red class, nobifix en zwart grenen poorten, maar ook hardhouten tuinpoorten en een ruim assortiment robuuste eikenhouten poorten. 

Wat kost een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort heb je al bij Hekwerkonline vanaf ongeveer 200 euro. De prijs van een houten tuinpoort hangt met name af van de houtsoort en de afmeting van de poort. Een grenen poort zit in een lagere prijsklasse en de hardhouten poort of luxe schuttingpoort in een hogere prijsklasse.

Waar koop ik een houten tuinpoort?

Een houten tuinpoort koop je bij Hekwerkonline, de specialist in onder andere houten tuinpoorten. Onze houten poorten zijn van A-kwaliteit, hebben de beste prijzen en zijn altijd voorradig in ons magazijn. Aarzel dus niet: kijk in ons assortiment en bestel de houten tuinpoorten vandaag nog.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.

Hoe lang blijft een bamboe schutting goed?

Een bamboe schutting is een mooie natuurlijke en tropische tuinafscheiding. Het bamboe blijft jaren goed. Bamboe is van nature erg stevig en sterk. Genoeg redenen dus om een schutting aan te schaffen van bamboe.

hoe bevestig je een bamboe schutting?

Een bamboe schutting bestaat uit metalen palen en bamboe schermen. Een bamboe schutting plaats je door eerst de gaten voor de palen te graven. Hierin zet je de metalen palen vast in beton. De schermen van de bamboe schutting zet je hier vervolgens vast tussen.

Hoe snel verkleurt een bamboe schutting?

Bamboe stokken verkleuren niet zo snel. Als je de bamboe stokken bewerkt met een onderhoudsmiddel, verkleuren deze zelfs minimaal. Naar verloop van tijd komt er wel een beetje grijze teint over de bamboe heen. Dat geeft ook de charme aan de bamboe schutting.

Kun je in bamboe schroeven?

In de bamboe schermen kan je niet zomaar schroeven. Dan loop je het risico dat de bamboe stokken gaan scheuren en dat is natuurlijk jammer. Voor het plaatsen van de schutting hoef je sowieso niet te boren.