Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Bamboe scherm | Breedte 180 cm | Verzinkt

Onze prijs 114,95
(incl. btw)
Waardering:
90%
Bamboe scherm | Breedte 180 cm | Verzinkt
Bamboe scherm | Breedte 180 cm | Verzinkt
Waardering:
90%
Levertijd
4-8 weken
SKU
10101928
Onze prijs 114,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Milieuvriendelijk & duurzaam

Bamboe is een zeer snel groeiende plantsoort en nadat de bamboestokken zonder wortel geoogst worden, groeit deze heel snel weer aan. De toegepaste bamboe is daarmee een hernieuwbare grondstof. Daarnaast hebben de bamboestokken dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout en zullen daarom niet verteren. De schermen hebben zodoende een zeer lange levensduur.

De bamboe schutting geeft iedere tuin een tropisch karakter. De prachtige combinatie van bamboestokken met verzinkt staal geeft uw tuin een tropische & bijzondere uitstraling. Bamboe schutting panelen bestaan uit een frame van verzinkt stalen profielen welke is opgevuld met een rij bamboestokken. De bamboestokken zijn enigszins in het verband geplaatst waardoor de bamboe schutting nagenoeg ‘zicht-dicht’ is. Dit betekent dat u niet alleen geniet van het heerlijke tropische karakter van uw tuin, maar dankzij de bamboe schuttingen geniet u ook nog eens van uw privacy!

Onderhoud

De bamboestokken zullen na verloop van tijd, door de verschillende weersinvloeden, iets doffer en lichter van kleur worden. Tevens kunnen zij na verloop van tijd verticaal gaan splijten. De schermen behouden echter wel hun natuurlijke uitstraling. Desgewenst kun je de schermen behandelen met een blanke lak om de bamboestokken extra te beschermen en de oude kleur en glans terug te geven.

Specificaties

Meer informatie
Materiaal Bamboe
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Bamboe scherm | Breedte 180 cm | Verzinkt
U plaatst een review over:Bamboe scherm | Breedte 180 cm | Verzinkt
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft een bamboe schutting goed?

Een bamboe schutting is een mooie natuurlijke en tropische tuinafscheiding. Het bamboe blijft jaren goed. Bamboe is van nature erg stevig en sterk. Genoeg redenen dus om een schutting aan te schaffen van bamboe.

hoe bevestig je een bamboe schutting?

Een bamboe schutting bestaat uit metalen palen en bamboe schermen. Een bamboe schutting plaats je door eerst de gaten voor de palen te graven. Hierin zet je de metalen palen vast in beton. De schermen van de bamboe schutting zet je hier vervolgens vast tussen.

Hoe snel verkleurt een bamboe schutting?

Bamboe stokken verkleuren niet zo snel. Als je de bamboe stokken bewerkt met een onderhoudsmiddel, verkleuren deze zelfs minimaal. Naar verloop van tijd komt er wel een beetje grijze teint over de bamboe heen. Dat geeft ook de charme aan de bamboe schutting.

Kun je in bamboe schroeven?

In de bamboe schermen kan je niet zomaar schroeven. Dan loop je het risico dat de bamboe stokken gaan scheuren en dat is natuurlijk jammer. Voor het plaatsen van de schutting hoef je sowieso niet te boren.