Tussenpaal staal bamboe schutting

Vanaf 32,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101930

Deze palen kun je gebruiken bij onze bamboe schuttingen, de schuttingen worden met 4 zelftappers per 90 cm vast gezet. Voor een paal van 180 cm lang heb je 4 zelftappers nodig en voor een paal van 270 cm heb je 8 zelftappers nodig.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Tussenpaal staal bamboe schutting
U plaatst een review over:Tussenpaal staal bamboe schutting
Uw waardering
Hulp Nodig?