Schanskorven

Schanskorven van Hekwerkonline zijn eenvoudig te monteren en in elke hoogte verkrijgbaar. Uitstekende kwaliteit tegen de beste prijs.

Een steeds bekender wordend product binnen de tuinafscheidingen zijn de schanskorven, ook wel bekend als steenkorven of draadkorven. Schanskorven zijn een unieke manier van het afscheiden van een erf of tuin. Hekwerkonline biedt schanskorven welke gevuld kunnen worden met stenen, deze worden ook wel steenkorven genoemd.

Wat is een schanskorf?

Een schanskorf is een grote korf welke bestaat uit stalen draden die aan elkaar gelast zijn. Voor de constructie van een schanskorf wordt vaak gebruik gemaakt van dubbelstaafmat hekwerk. De schanskorf kan vervolgens gevuld worden met stevig en zwaar materiaal. De constructie van de korf in combinatie met het materiaal in de schanskorf zorgt ervoor dat het een sterk geheel wordt. Omdat de korf gevuld wordt met natuurlijke materialen wordt een schanskorf als een duurzame investering gezien.

Steenkorven

Steenkorven worden ook vaak steenkorf schuttingen genoemd. Bij steenkorven is de schanskorf gevuld met stenen. De stenen voor schanskorven bestaan uit natuursteen brokken. Het voordeel van steenkorven is dat ze onderhoudsvrij en erg duurzaam zijn door het gebruik van natuurlijke materialen. Daarnaast is de stalen constructie van de schanskorf verzinkt, waardoor het materiaal bestand is tegen weersinvloeden en roestvorming.

Waarom moet je kiezen voor schanskorven?

Omdat de schanskorven volledig gevuld kunnen worden met natuurlijke materialen, hebben de schanskorven weinig tot geen inkijk in de tuin. Hiermee is jouw privacy gegarandeerd. Daarnaast zijn de schanskorven geschikt voor iedere tuin en passen ze goed bij alle verschillende architectuur stijlen.

Voor een unieke uitstraling in jouw tuin is een zogenaamde schanskorf schutting een ideale keuze. 

De schanskorven van Hekwerkonline zijn eenvoudig zelf te installeren door ons unieke systeem welke is toegepast voor de schanskorven. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Hulp Nodig?