Vroeg Voorjaar Voordeel! Ontvang alleen deze week exclusieve kortingen tot 20% op al onze pakketten! Mis het niet - Lees verder.
Melding sluiten

Stenen

Stenen om je schanskorf te vullen, je kan ze gewoon bij Hekwerkonline bestellen. Makkelijk en snel!

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Schanskorf stenen

Wil je schanskorf met stenen kopen? Ook dat kunnen wij regelen bij Hekwerkonline. Door jouw schanskorf te vullen met stenen kan er van buitenaf niet meer door jouw tuinafscheiding heen worden gekeken en heb je dus meer privacy. De schanskorf met stenen zorgten voor een natuurlijke uitstraling in jouw tuin. Bij Hekwerkonline bieden wij verschillende soorten schanskorf met stenen aan om jouw dubbelstaafmat schanskorf mee te vullen.

Voordelen van schanskorf stenen

Schanskorf met stenen zorgen voor een onderhoudsvrije tuinafscheiding en door het natuurlijke materiaal van de stenen hebben deze een erg lange levensduur. Schanskorf met stenen worden dan ook vaak als een duurzame investering gezien. Stenen schanskorven bieden veel ontwerpvrijheid: de hoogte, breedte en diepte van de schanskorf welke gevuld wordt met stenen is makkelijk zelf te bepalen. Daarnaast bieden de schanskorf stenen veel privacy omdat er geen doorkijk van buitenaf naar de tuin is.

Verschillende soorten schanskorf stenen

Bij Hekwerkonline bieden wij twee verschillende soorten schanskorf met stenen aan:

  • Roodkleurige schanskorf stenen: Rouge belge breukstenen. Deze stenen zijn rood getint en geven een sfeervolle uitstraling aan jouw tuin.
  • Beige schanskorf stenen: Yorkshire breukstenen. Deze stenen zijn beige gekleurd en geven een natuurlijke uitstraling aan jouw tuinafscheiding.
  • Antraciete schanskorf stenen: Ardenner breukstenen. Deze stenen zijn grijs/ antraciet gekleurd en geven een moderne uitstraling aan jouw tuinafscheiding.

Aantal benodigde schanskorf stenen

Per schanskorf heb je verschillende hoeveelheden aan stenen nodig. Het is echter moeilijk te bepalen hoeveel stenen je exact nodig hebt, aangezien de stenen op verschillende manieren in de schanskorven geplaatst worden. Hieronder een indicatie van de hoeveelheden stenen per verschillende groottes schans- en steenkorven:

  • Schanskorf: 50x50x40 Gewicht: 170 kg m³: 0.10
  • Schanskorf: 100x50x40 Gewicht: 340 kg m³: 0.20
  • Steenkorf: 200x100x17 Gewicht: 500 kg m³: 0.34
  • Steenkorf: 200x120x17 Gewicht: 750 kg m³: 0.10
  • Steenkorf: 200x140x17 Gewicht: 850 kg m³: 0.48
  • Steenkorf: 200x180x17 Gewicht: 1050 kg m³: 0.61

Service van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline zorgen wij ervoor dat de schanskorf met stenen snel en gemakkelijk bij jou thuis worden afgeleverd. We hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen om de schanskorf met stenen bij jou te bezorgen. Heb je advies nodig of wil je graag meer weten over de schanskorf met stenen van Hekwerkonline? Onze adviseurs staan voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met onze klantenservice op, zij helpen jou graag verder!