Dubbelstaafmat steenkorf maas 5 x 20 cm | pakket

Vanaf 30,95
Inclusief btw
Waardering:
80%

Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen. Moet je op verschillende plekken plaatsen? Het is dan van belang dat ieder deel opzich wordt besteld i.v.m. het aantal palen. Daarnaast kun je het pakket ook compleet maken met onze stenen, bij de stenen zie je een tabel met daarin een rekenmodel voor het benodigde aantal stenen.

Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete pakket?

 • Dubbelstaafmat voor steenkorf
 • Palen inclusief bevestigingsmateriaal

Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst het aantal strekkende meters invullen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
pro

Zakelijk afnemen?

Vraag een professionals account aan

Dubbelstaafmat steenkorf maas 5 x 20 cm | pakket

Een steenkorf wordt ook wel schanskorf genoemd. Een steenkorf wordt vaak gebruik als tuin of erfafscheiding. Schanskorven worden vaak gebruikt in combinatie met andere producten zoals dubbelstaafhekwerk of schuttingen. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes:

 • 103 cm hoog
 • 123 cm hoog
 • 143 cm hoog
 • 183 cm hoog

Deze steenkorf is verkrijgbaar in de kleur thermisch verzinkt, deze schanskorf bieden wij aan als compleet pakket. In de configurator kun je de afmeting van jouw afscheiding ingeven, wij zorgen ervoor dat je aan de hand van deze informatie de juiste materialen geleverd krijgt. Wanneer je dit pakket wil bestellen zorgt de configurator ervoor dat de juiste producten worden berekent. Wij leveren een volledig pakket, alleen de stenen worden niet meegenomen in de berekening.

Steenkorf installeren

Deze schanskorf wordt vaak gebruikt als tuin of erfafscheiding, dankzij het speciaal ontwikkelde systeem is het eenvoudig om de schanskorven zelf te plaatsen. Voor het plaatsen van deze schanskorven maken wij gebruik van de dubbelstaafmatten voor steenkorf. Deze dubbelstaafmatten voor steenkorf hebben staven die aan elkaar zijn gelast, de staven zijn 6/5/6 mm dik. Deze draaddikte zorgt ervoor dat je een sterk en stevig systeem hebt, door de steenkorven nog steviger te maken, maken wij gebruik van afstandhouders.

Hekwerkonline heeft een systeem ontwikkeld waarmee iedereen een steenkorf (schanskorf) kan installeren. Met ons complete pakket configurator krijg je de benodigde materialen op de gewenste locatie geleverd. Met de geleverde materialen kun je de steenkorf eenvoudig zelf monteren. De palen moeten 60 cm de grond in en kunnen eventueel verstigt worden met betonmortel of snelbeton. Daarnaast leveren wij standaard afstandhouders mee, hierdoor zakken de dubbelstaafmatten niet door wanneer er stenen ingeplaats worden.

Lees meer

Dit product valt onder vrachtpost.

 • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
 • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
8.0
Waardering:
80% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat steenkorf maas 5 x 20 cm | pakket
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat steenkorf maas 5 x 20 cm | pakket
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining