Wandlampen

De wandverlichting van Hekwerkonline is een handig middel om jouw tuin te voorzien van sfeer en beleving. Door middel van ons grote assortiment ben je helemaal klaar voor ieder seizoen!

1-20 van 22 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 22 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

Wandverlichting buiten

Wandverlichting voor buiten geeft een heel mooi effect langs de randen van de tuin. Het schijnt een zacht licht omhoog of omlaag, wat een subtiel, maar gezellig effect geeft aan jouw tuin. De wandverlichting voor de tuin kan aan diverse wanden worden bevestigd. Je kunt bijvoorbeeld de tuinverlichting aan de schutting, het tuinhuis, de overkapping of de gevel bevestigen. Door de wandverlichting voor buiten op de juiste manier te verdelen, ontstaat het mooiste effect. Tips voor hoe je dit kunt doen, lees je hieronder.

Tuinverlichting schutting

Met tuinverlichting voor jouw schutting maak je jouw tuinafscheiding helemaal af. Je geeft jouw tuin hiermee een behaaglijk gevoel. Door voor een ander type tuinverlichting voor de schutting te kiezen, kun je de tuin ook een luxueuze uitstraling geven. Pas de stijl aan op de uitstraling van jouw tuin. Let hierbij op de vorm en kleur van de lampen en het type licht.

Solar wandverlichting tuin

Verlicht jouw tuin op een energiezuinige wijze met de solar wandverlichting voor in de tuin, van Hekwerkonline. Dankzij de solar panelen op de lampen, laadt het product zichzelf op. Door middel van zonne-energie kunnen jouw wandlampen voor buiten optimaal branden. Deze vorm van energie werkt niet minder goed dan het gebruik van bijvoorbeeld stroom of batterijen, maar het is wel een stuk beter voor jouw portemonnee. Je schaft de tuinverlichting voor jouw schutting namelijk maar één keer aan, waar je de voorraad batterijen continu moet aanvullen. Ook de kosten voor stroom worden steeds hoger, wat solar wandverlichting voor de tuin tot de energiezuinigste keuze maakt.

Zo hang je wandverlichting voor buiten op

Wij geven jou dé tips om de wandverlichting voor buiten op te hangen. Let erop dat je tussen de lampen voldoende en vooral ook evenveel ruimte overlaat. Daarom raden wij aan om de punten waar jij de lampen wilt bevestigen eerst zorgvuldig uit te meten, waarna je zeker weet dat deze in één keer goed hangen. Doe je dit niet dan kan het er ’s avonds, zodra de lampen beginnen te branden, heel vreemd uitzien. Ook raden wij aan om goed rekening te houden met het licht dat jouw wandverlichting voor buiten uitschijnt. Je wilt natuurlijk niet de lamp helemaal boven aan de schutting of muur hangen, waardoor de tuinverlichting boven de schutting uitschijnt. Dit geeft niet het gewenste effect en is zonde van jouw aankoop. Schijnt het licht juist naar beneden? Dan kan je er natuurlijk wel voor kiezen de lampen hoger te bevestigen.

Wandverlichting buiten led

Je vindt bij Hekwerkonline niet alleen wandverlichting voor buiten op zonne-energie, maar ook met led lampen. Hierdoor gaan deze nog langer mee en verbruiken ze ook nog eens minder energie. Mocht je dan toch kiezen voor wandverlichting voor buiten op stroom of batterijen, dan is het wel prettig wanneer de lampen zo min mogelijk energie verbruiken. Zo kan je door middel van zuinige tuinverlichting jouw schutting of muren tóch voorzien van sfeervol licht.

Wandverlichting buiten kopen

Wil jij ook wandverlichting voor buiten kopen? Voeg dan snel het product, dat het beste past bij jouw tuin, toe aan jouw winkelwagen en bestel deze vandaag nog. Dankzij onze super snelle levering kan jij binnen 5 werkdagen genieten van een prachtig verlichte tuin. Hiermee is jouw achter- of voortuin helemaal klaar voor de herfst en winter, zodat jij niet alleen binnen, maar ook buiten een gezellige sfeer creëert. Heb je nog vragen over dit product of andere tuinverlichting? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden alle vragen zo snel mogelijk, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met het ophangen van de wandverlichting in jouw tuin!