Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Vijververlichting

Met de vijverlichting van Hekwerkonline geef je net dat beetje extra aandacht aan de vijver die het verdiend! 

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Veel mensen zijn zich niet bewust van wat vijververlichting voor een tuin kan doen. Een goed verlichte vijver kan een prachtige aanwinst zijn voor je achtertuin! Verlichting in je vijver kan goed werken als decoratie, het geeft ook een meer ontspannen sfeer. Daarnaast kan vijververlichting gebruikt worden voor meer doeleinden, denk hierbij aan een lichtbron voor ’s. Vijververlichting van Hekwerkonline is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Bekijk het snel!

Vijververlichting led

Een optie waar je misschien niet zo snel aan zou denken is LED vijververlichting. Een van de belangrijkste redenen waarom je LED lampen moet overwegen is dat het energiezuiniger en veiliger is dan traditionele (gloei)lampen. Daarnaast heeft LED vijververlichting een langere levensduur, dus bespaar je niet alleen geld bij aankoop maar ook op lange termijn. Een ander voordeel van LED vijververlichting is dat het milieuvriendelijker is dan andere opties. Dit omdat LED’s geen schadelijke chemicaliën bevatten.

Vijververlichting voor onderwater

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor vijververlichting voor onderwater is de prettige sfeer die het aan de tuin toevoegt. Hier kan je dag en nacht van genieten. Of je nu een dag wilt ontspannen of gasten in je tuin ontvangt, vijververlichting voor onderwater zal de perfecte sfeer neerzetten! Je vijver wordt zoo een eyecatcher. Naast elegantie kan vijververlichting voor onderwater ook gebruikt worden om elementen in je vijver naar voren te laten komen. Als je een waterval of fontein in je vijver hebt zal dit extra benadrukt worden door onderwaterverlichting. S ’avonds is het gemakkelijker om vissen en andere waterdieren te zien.

Monteren van vijververlichting

Het installeren van vijververlichting is eenvoudig, dat komt doordat het 12 volt verlichting is. Het is wel belangrijk een goede locatie voor je verlichting uit te zoeken zodat de kenmerken die je wilt laten zien, goed uitkomen. Wanneer je een waterval hebt is het zaak de verlichting zo te plaatsen dat de stroming van het water wordt benadrukt. Daarna moet bepalen hoeveel lampen, en welk type je nodig hebt voor je vijver. Er zijn verschillende soorten vijververlichting verkrijgbaar bij Hekwerkonline, dus het is zaak onderzoek te doen om de beste optie te vinden. Afhankelijk van hoeveel lampen je wilt monteren, kan je ook bepalen hoe lang de gewenste kabel moet zijn. Verbind de kabel vervolgens met de Flex connector en de lamp is klaar voor gebruik! Bekijk de verschillende soorten vijververlichting bij Hekwerkonline.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.