Grondspots

Grondspots zijn ideaal om bepaalde accenten in de tuin mee te verlichten. Hekwerkonline biedt grondspots aan in verschillende maten, kleuren en prijsklasses zodat jij genoeg mogelijkheden hebt om van jouw tuin een ware droomtuin te maken.

20 producten

Filter
per pagina

20 producten

Filter
per pagina

Grondspots buiten

Voor de beste kwaliteit grondspots voor buiten in jouw tuin moet je bij Hekwerkonline zijn. Wij bieden grondspots die jouw tuin in de schijnwerpers zetten. Zo komt jouw tuin nóg beter tot zijn recht. Je hebt voor deze grondspots niet veel ruimte nodig. Eigenlijk heb je alleen de grond nodig om de spots in te plaatsen. Een ander voordeel van deze vorm van verlichting is dat het niet om kan waaien of kapot kan gaan door bijvoorbeeld weersinvloeden. Doordat de grondspots goed beschermd zijn in de grond, weet je zeker dat deze geen kant op kunnen.

Grondspots tuin

Grondspots geven jouw tuin de allure die het verdient. Want niemand heeft iets aan een donkere tuin. Je ziet niet waar je moet lopen, maar je kunt daarnaast ook niet genieten van alle mooie planten, beelden, bomen, meubels en andere elementen in jouw tuin. Stel je bijvoorbeeld voor dat je binnen zit en je naar buiten kijkt. Kijk je dan liever weg de duisternis in of kijk je liever naar een sfeervol ingerichte tuin. Waarschijnlijk dat laatste. Met de grondspots van Hekwerkonline worden alle elementen in jouw tuin op de juiste manier belicht, waardoor er een mooi lichtspel ontstaat.

Led spots 

De grondspots met led verlichting zijn niet alleen heel sfeervol, maar ook nog eens een energiebesparende keuze. Met deze grondspots hoef jij niet wakker te liggen van de te hoge energierekening. Dankzij de zuinige lampen kun je deze grondspots de hele avond laten branden, zonder dat jij aan het einde van de maand schrikt van de kosten. Al onze grondspots voor buiten met led lampen vind je op deze pagina. Heb je advies nodig over de verschillen tussen de spots? Vraag dan een van onze medewerkers om advies.

Grondspots oprit

Grondspots zijn niet alleen mooi in jouw tuin, maar grondspots langs een oprit zijn ook een heel goed idee. Je kunt de grondspots als het ware de weg over de oprit laten wijzen. Zo kom je een heel stuk gezelliger thuis en kan iedereen precies zien waar ze rijden. Nooit meer visite die per ongeluk jouw prachtig gemaaide gras plat walst met hun auto.

Tuinverlichting grondspots

Dus ben jij op zoek naar tuinverlichting? Misschien zijn grondspots wel exact wat jij zoekt! Hoe je deze chique verlichting ook gebruikt, je weet zeker dat het sfeer zal brengen aan jouw tuin, oprit of overkapping. De grondspots monteren hoef je niet eens zelf te doen. Hier hebben wij de beste monteurs voor, die jou graag een handje komen helpen!

Grondspots kopen

Zorg ervoor dat wanneer je de grondspots gaat kopen, je niet vergeet om de montageservice aan te vinken. Hiermee weet je zeker dat de spots op de juiste manier worden geplaatst en invloeden van buiten af geen schijn van kans maken. Of er nu een bal op valt of een storm voorbij raast, jouw grondspots blijven perfect op hun plek. Heb je nog vragen over een van deze producten? Dan staan onze collega’s van de klantenservice voor jou klaar. Zij beantwoorden al jouw vragen en denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.