Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn

Onze prijs 189,95
(incl. btw)
Waardering:
99%
Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Waardering:
99%
Montage van de poort +495,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Onze prijs 189,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Een tuinpoort van grenen

Grenen is een populaire hout soort, dit type hout wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Omdat het grenen hout zeer sterk is, is het goed geschikt voor buiten. Hierdoor zie je het hout vaak terug in schuttingen en tuinpoorten.

Deze grenen poorten worden geleverd op een verstelbaar stalen frame, dit stalen frame is de basis van een stevige poort. De planken van grenen hout wordt op het frame geschroefd. De combinatie van het stalen frame en de grenen houten planken, zorgt ervoor dat het een sterk en stevig geheel is. Door deze combinatie is de poort goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Doordat het grenen hout is geïmpregneerd kunnen er wit/groen plekken op het houtoppervlak ontstaan. Het hars wordt namelijk wit/groen door het impregneren, deze plekken gaan geleidelijk weg. Je kunt deze plekken ook met wat er een borstel weg poetsen.

Deze poort wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een deurklink, cilinder, scharnieren & een kozijn. Hierdoor hoef je zelf niet nog meer materialen te bestellen.

Een grenen tuinpoort van Hekwerkonline

De grenen poorten van Hekwerkonline zijn te verkrijgen in zeven verschillende breedtes, deze tuindeuren zijn 180-190 cm hoog. De tuinpoort inclusief het tuinpoort kozijn zal uiteindelijk 190 tot 200 cm hoog zijn, afhankelijk hoe hoog het kozijn wordt bevestigd.

Zelf de tuinpoort installeren

Het is heel eenvoudig om de grenen tuinpoort van Hekwerkonline zelf te installeren. Hiervoor heb je enkel de volgende onderdelen nodig:

  • Een tuinpoort kozijn van grenen hout inclusief een aanslag lat
  • Een deurklink met rozetten voor een stalen frame (wordt standaard meegeleverd)
  • Aantal benodigde plaatduimen t/m 100 cm breed 2 stuks, vanaf 120 cm breed 3 stuks (nieuwe poorten 120cm breed, 2 plaatduimen)
  • Snelbetonbetonmortel, een kleine Kongcrete installatiekit of een grote Kongcrete installatiekit om het kozijn nog steviger in de grond te plaatsen.
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel pluggen. Aangezien er meerdere opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.

Advies op maat

Wil je graag advies op maat welke tuinpoort het best past bij jouw tuinafscheiding? Onze adviseurs helpen je graag verder! Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat. 

Specificaties

Meer informatie
Hoogte ca. 180 - 190 cm
Houtsoort Grenen
Montage instructies

De houten poort is verkrijgbaar in zeven verschillende breedtes. De genoemde breedte in het artikel is de maat van de deur zelf, hierbij moet je nog rekening houden met het kozijn (breedte kozijn 8.8 cm)

Schrijf een beoordeling over Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
U plaatst een review over:Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Is de breedte van de poort inclusief kozijn?

De vermelde breedte van de poort, is exclusief kozijn. Het kozijn is aan de scharnierkant 4 cm breed en aan de slotkant 2 cm. Houd er ook rekening mee dat aan beide kanten ongeveer één cm speling moet zitten i.v.m. werking van het hout en het goed sluiten van de poort. Ook kun je door de scharnieren aan te draaien de poort ongeveer 3 cm links of naar rechts verstellen, ofwel breder maken.