Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn

Onze prijs 259,95
(incl. btw)
Waardering:
99%
Montage van de poort +395,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Onze prijs 259,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit meer dan 2.000 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Om elke doorgang te creëren
  • Montage in Nederland & België

Een tuinpoort van grenen

Grenen is een populaire hout soort, dit type hout wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Omdat het grenen hout zeer sterk is, is het goed geschikt voor buiten. Hierdoor zie je het hout vaak terug in schuttingen en tuinpoorten.

Deze grenen poorten worden geleverd op een verstelbaar stalen frame, dit stalen frame is de basis van een stevige poort. De planken van grenen hout wordt op het frame geschroefd. De combinatie van het stalen frame en de grenen houten planken, zorgt ervoor dat het een sterk en stevig geheel is. Door deze combinatie is de poort goed beschermd tegen alle weersinvloeden. Doordat het grenen hout is geïmpregneerd kunnen er wit/groen plekken op het houtoppervlak ontstaan. Het hars wordt namelijk wit/groen door het impregneren, deze plekken gaan geleidelijk weg. Je kunt deze plekken ook met wat er een borstel weg poetsen.

Deze poort wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een deurklink, cilinder, scharnieren & een kozijn. Hierdoor hoef je zelf niet nog meer materialen te bestellen.

Een grenen tuinpoort van Hekwerkonline

De grenen poorten van Hekwerkonline zijn te verkrijgen in zeven verschillende breedtes, deze tuindeuren zijn 180-190 cm hoog. De tuinpoort inclusief het tuinpoort kozijn zal uiteindelijk 190 tot 200 cm hoog zijn, afhankelijk hoe hoog het kozijn wordt bevestigd.

Zelf de tuinpoort installeren

Het is heel eenvoudig om de grenen tuinpoort van Hekwerkonline zelf te installeren. Hiervoor heb je enkel de volgende onderdelen nodig:

  • Een tuinpoort kozijn van grenen hout inclusief een aanslag lat
  • Een deurklink met rozetten voor een stalen frame (wordt standaard meegeleverd)
  • Aantal benodigde plaatduimen t/m 100 cm breed 2 stuks, vanaf 120 cm breed 3 stuks (nieuwe poorten 120cm breed, 2 plaatduimen)
  • Snelbetonbetonmortel, een kleine Kongcrete installatiekit of een grote Kongcrete installatiekit om het kozijn nog steviger in de grond te plaatsen.
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel pluggen. Aangezien er meerdere opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.

Advies op maat

Wil je graag advies op maat welke tuinpoort het best past bij jouw tuinafscheiding? Onze adviseurs helpen je graag verder! Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat. 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.9
Waardering:
99% of 100
5 Reviews
Schrijf een beoordeling over Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
U plaatst een review over:Grenen poort incl. hang en sluitwerk en kozijn
Uw waardering