Kongcrete installatie kit klein voor de palen

€ 8,00
Inclusief btw
Waardering:
100%

Kongcrete is een goed alternatief voor bijvoorbeeld snelbeton of betonmortel. Een zak beton weegt 25 kilo, een kleine verpakking Kongcrete weegt slechts 500 gram. Daarnaast heb je bij dit product geen water nodig, Kongcrete is binnen slechts 3 minuten hard. Na deze 3 minuten heeft het product 50% van zijn hardheid bereikt, vanaf dit moment kan de paal zelfstandig blijven staan. Na 20 minuten kun je de paal belasten en vanaf 2 uur is de volledige hardheid bereikt. Kongcrete is ongevoelig voor water waardoor het hout veel minder kans heeft op rotten.

WAARSCHUWING!

Het is noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor gebruik.

Kongcrete kan voor zowel houten palen als metalen palen worden gebruikt. Daarnaast kan Kongcrete bij elk weertype gebruikt worden. Kongcrete kan in zomer en winter buiten verwerkt worden bij temperaturen tussen -30°C en 40°C. Het is wel noodzakelijk de Kongcrete kit te laten klimatiseren tussen de 18°C en 23°, tenminste 2 uur voor toepassing.

Verwijderen en schoonmaken

Na uitharding kan Kongcrete alleen mechanisch verwijderd worden door middel van schuurpapier of een gekarteld mes en/of zaag.

LET OP! Wanneer je de 2 componenten met elkaar gaat mengen, deze niet langer dan 30 seconden in de fles houden. Wij adviseren je om het product direct in het desbetreffende gat te gieten.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Kongcrete installatie kit klein voor de palen
U plaatst een review over:Kongcrete installatie kit klein voor de palen
Uw waardering
Hulp Nodig?