Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Buiten fitness

Buiten fitness

Ben jij de beheerder van een groot stuk grond, of hou jij ervan om sportief bezig te zijn en wil je thuis een plekje creëren om dit te kunnen doen? In beide gevallen is buiten fitness een logisch antwoord. Buiten fitness is op veel verschillende manieren uit te voeren: het is mogelijk om met een yogamat en een paar gewichten op pad te gaan en je oefeningen buiten uit te voeren, maar het is ook mogelijk om buiten een geheel fitness park te installeren. Met de buiten fitness toestellen van Hekwerkonline is dit in een handomdraai geregeld! Neem een kijkje in ons assortiment en laat je inspireren tot jouw nieuwe manier van buiten fitness.

Toestellen of calisthenics?

Wanneer jij je verdiept in buiten fitness, moet je al snel een keuze maken: ga jij voor buiten toestellen, of kies je voor calisthenics? We leggen de twee graag voor je uit, omdat het goed is om te weten wat de mogelijkheden met beiden zijn, voordat je de keuze maakt.

  • Buiten fitness toestellen: de meeste activiteiten die jij normaliter in de sportschool uitvoert, zijn ook buiten uit te voeren. Het enige lastige is: hier zijn niet de toestellen beschikbaar die er in de sportschool wel zijn. Voorbeelden van deze toestellen zijn roeimachines, chest press banken, hometrainers en nog veel meer. Als jij fitness buiten wil uitvoeren, is het fijn om deze toestellen tot je beschikking te hebben, wat met de buiten toestellen van Hekwerkonline ook precies het geval is.
  • Calisthenics: omdat buiten fitness toch net wat anders is dan normale fitness in een sportschool, is het ook fijn om de insteek net wat aan te passen. Calisthenics zijn in dit geval een ideale keuze: deze toestellen maken het namelijk mogelijk om lichamelijk intensieve activiteiten uit te voeren, maar wel op een andere manier. Hier werkt men namelijk met verschillende balken, die samen een toestel vormen. Zo kun je denken aan rekstokken, monkey bars en dip bars: toestellen die jouw hele lichaam in actie zetten. Wanneer we spreken over outdoor fitness, wordt in veel gevallen de voorkeur gegeven aan calisthenics omdat dit beter zou passen bij het buiten gevoel.

Bouw je eigen buiten fitness park!

De twee mogelijkheden zijn nu naast elkaar gelegd: tijd om een keuze te maken. Wanneer jij je eigen buiten fitness park openen wilt, is het natuurlijk belangrijk om te investeren in de juiste toestellen. Het is in dit geval fijn om te weten dat er niet per sé een keuze gemaakt hoeft te worden: op het gebied van buiten fitness, kun je ook uitstekend de combinatie tussen onze toestellen en calisthenics maken. Zo creëer je een allround fitness park waar iedereen zijn oefeningen kan uitvoeren.

Het grote voordeel van een buiten fitness park is dat ze in veel gevallen veel toegankelijker zijn dan sportscholen. Openbare plekken zijn voor iedereen beschikbaar, waardoor het een makkelijkere keuze is om te proberen te beginnen met sporten. Het is goedkoop, maar creëert dezelfde basis om in vorm te raken. Online vind je veel video’s over hoe je deze toestellen kunt gebruiken als echte goede training, waardoor het bijna onlogisch wordt om naar de sportschool te gaan.

Sportschool in je achtertuin

Wij van Hekwerkonline focussen ons natuurlijk veelal op het samenstellen van de perfecte tuin. Als jij een grote tuin hebt, is het mogelijk om hier je eigen sportschool in te installeren. Waarom zou je dit niet doen? Met onze sport toestellen maak je gemakkelijk je eigen sportschool in je tuin, waardoor jij niet hoeft te reizen om in beweging te komen. Je geniet op unieke wijze van fysieke activiteit, namelijk in de buitenlucht in een bekende omgeving. We helpen je graag om de toestellen op een fraaie wijze in je tuin te verwerken, waardoor je tuin niet alleen een sportieve indruk afgeeft, maar ook nog steeds sfeervol blijft.

Buiten fitness met Hekwerkonline

We begrijpen dat het lastig kan zijn om zelf je omgeving voor buiten fitness te realiseren. Als jij je hierin herkent, is Hekwerkonline jouw partner! Wij richten ons allereerst op kwaliteit: dit betekent dat je bij ons alleen toestellen vindt van de hoogste kwaliteit, die met de juiste onderhoud jaren meegaan. Hoe deze onderhoud uitgevoerd wordt, vertellen we je natuurlijk graag. Bij ons geniet je namelijk ook van een actieve houding: we denken graag met je mee over hoe jij buiten fitness zo succesvol mogelijk kan uitvoeren. Hierbij zorgen we voor de juiste combinatie van toestellen met jouw wens, maar ook voor een succesvolle implementatie van deze toestellen in jouw park of tuin. Bestel je toestellen en ervaar het zelf!

Veelgestelde vragen
Wat is buiten fitness?

Buiten fitness is het uitvoeren van sportieve activiteiten in de open lucht, variërend van eenvoudige oefeningen met een yogamat en gewichten tot het gebruik van specifieke fitness toestellen in een buiten fitness park.

Wat zijn de voordelen van een buiten fitness park?

Een buiten fitness park is toegankelijker dan een sportschool, biedt een goedkope manier om in vorm te komen, en maakt gebruik van de buitenlucht, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Hoe zorgt Hekwerkonline voor een succesvolle buiten fitness ervaring?

Hekwerkonline richt zich op kwaliteit door het aanbieden van hoogwaardige fitness toestellen en biedt ondersteuning bij het onderhoud en de succesvolle implementatie van deze toestellen in je park of tuin.