Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Poort scharnieren

Poort scharnieren of hek scharnieren gebruik je voor het bevestigen van een poort aan een poortpaal, zodat de poort kan worden geopend en gesloten.

23 producten

Filter
per pagina

23 producten

Filter
per pagina

Poort scharnieren

Bij Hekwerkonline vind je een uitgebreid assortiment aan diverse poort scharnieren voor elke type poort. Dankzij ons brede aanbod ben je bij Hekwerkonline verzekerd van succes bij het zoeken naar scharnieren voor je poort. 

Onze poort scharnieren van onder meer Locinox, zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We bieden een breed scala aan poortscharnieren in verschillende maten, kleuren en types, waaronder regelbare of verstelbare poortscharnieren en zware hekscharnieren. Onze scharnieren zijn geschikt voor aluminium, metalen, houten en kunststoffen poorten. De meeste poortscharnieren in ons assortiment zijn verkrijgbaar in roestvrijstalen versies. 

Bij Hekwerkonline vind je een ruim aanbod aan Locinox poort scharnieren, bekend om hun uitstekende kwaliteit en verstelbaarheid. Daarnaast bieden we anti-vandalisme poortscharnieren van Locinox voor extra beveiliging.

Waarom het kiezen van het juiste poortscharnier belangrijk is

Scharnieren zijn superbelangrijk omdat ze de poortvleugels dragen. Ook zorgen ze ervoor dat de poort soepel opent en sluit, vooral als het een dubbele poort is. Onze poortscharnieren moeten goed werken, zelfs als het weer niet zo best is. Daarom zijn ze verzinkt of van roestvrij staal. In ons assortiment hebben we bijna altijd wel het goede scharnier voor jouw poort.

Soorten poortscharnieren

Scharnieren zijn een belangrijk deel van het beslag van een poort, ook wel het hang- en sluitwerk genoemd. We hebben een heel veelzijdige selectie scharnieren voor hekwerkpoorten. We hebben scharnieren die je kunt vastmaken met schroeven, maar ook scharnieren die je moet lassen, of paumelles.

Tuinpoortscharnieren

Een tuinpoortscharnier is makkelijk te installeren zonder dat je hoeft te lassen. Deze zijn meestal voor lichtere poorten. Onze tuinpoortscharnieren hebben een plastic kapje erop.

Verstelbare poortscharnieren

Onze verstelbare poortscharnier is gemaakt van gegalvaniseerd materiaal en kan 180 graden draaien. Je kunt de hoogte, diepte en de afstand tussen de paal en de poort zelf aanpassen. Je hebt dus maar één soort scharnier nodig voor poorten die naar links of naar rechts opendraaien.

Scharnieren voor luxe poorten

Het Puma scharnier is compact en heeft een aluminium behuizing met poedercoating. Het kan 180 graden draaien en je kunt het zowel verticaal als horizontaal aanpassen. Je hoeft niet te lassen omdat het snel en makkelijk te monteren is met Quick-Fix. Dit scharnier kan poorten tot 1 meter breed en 60 kg dragen. Het ziet er ook nog eens mooi uit, perfect voor aluminium en kleinere poorten bij huizen.

Vragen?

Bij Hekwerkonline helpen we je graag met het kiezen van de juiste poortscharnieren voor jouw situatie. Ons deskundige verkoopteam staat klaar om je te adviseren en te assisteren bij de montage. Met een grote voorraad aan hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat je bestelling binnen enkele dagen bij jou thuis wordt geleverd. Bij Hekwerkonline streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste poort scharnieren en uitstekende service.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.