Houten schuttingen

Diverse houten schuttingen met verschillende soorten palen, de tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende hout.

2 producten

Filter
per pagina

2 producten

Filter
per pagina

Houten schutting bij Hekwerkonline

Wil jij een houten schutting kopen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Een schutting van hout is één van de populairste vormen van tuinafscheiding, welke erg natuurlijk en elegant oogt in de tuin. Houten schuttingen zijn opgebouwd uit een houten tuinscherm en houten of betonnen schuttingpalen. De tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout, welke gecombineerd kunnen worden met verschillende soorten palen. Bij Hekwerkonline bieden wij houten schuttingen aan die gemaakt zijn van grenenhout en zwart gedompeld hout. Het hout van de schutting kan gaan werken, dit betekent dat het hout kan vervormen door de invloed van vocht. Dit komt doordat het hout krimpt of uitzet, waardoor er kleine scheurtjes kunnen ontstaan in de houten schutting.

Welke typen houten schuttingen zijn er?

De houten schuttingen zijn opgebouwd uit een schuttingpaneel en een schuttingpaal. Het schuttingpaneel van hout, dat ook wel tuinscherm genoemd wordt, heeft houten planken die verticaal of horizontaal bevestigd zijn. Een schuttingpaneel met verticale planken is de meest gekozen variant. De horizontale uitvoering is niet standaar bij ons verkrijgbaar maar kan ook besteld worden bij Hekwerkonline. Een houten schutting met verticale planken geeft een abstracter resultaat. De houten tuinschermen hebben een standaardafmeting van 180 x 180 cm. Dit zorgt ervoor dat jij je schuttingpaneel van hout gemakkelijk kunt monteren. Bij Hekwerkonline bieden wij in de basis schuttingen aan in twee typen hout:

Daarbuiten bestaan ook nog hardhouten schuttingen, bamboe schuttingen en hout betonschuttingen. 

Wat heb je nodig om de houten schutting te plaatsen?

Voor het plaatsen van jouw houten schutting heb je de volgende onderdelen nodig:

Bij Hekwerkonline leveren we alles compleet aan, inclusief alle accessoires en benodigde bevestigingsmaterialen.

Schutting afsluiten met een tuinpoort

Wil je jouw houten schutting afsluiten met een poort? Bij Hekwerkonline bieden wij verschillende soorten houten poorten, waardoor er altijd wel één past bij jouw wensen. We bieden houten poorten in verschillende breedtes en verschillende houtsoorten. Voor het afsluiten van jouw schutting van hout in combinatie met een houten poort heb je de volgende componenten nodig:

De service van Hekwerkonline

 Bestel gemakkelijk jouw houten schutting bij Hekwerkonline. Kies welk type schutting van hout het beste bij jouw wensen past, vul de afmetingen van jouw perceel in en wij rekenen precies uit hoeveel materiaal jij nodig hebt. Daarna leveren wij het complete pakket bij jou thuis af. Wil je graag dat wij de schutting voor je plaatsen? Geen probleem! Kies dan voor de montageservice van Hekwerkonline. Heb je vragen of wil je graag meer weten over ons aanbod houten schuttingen? Onze specialisten gaan graag met je in gesprek om je verder te helpen met jouw zoektocht naar de juiste houten schutting. Neem gerust contact met ons op!

Hulp Nodig?