Houten schuttingen

Diverse houten schuttingen met verschillende soorten palen, de tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende hout.

2 producten

Filter
per pagina
 1. Grenen houten schutting pakket Compleet pakket
  Grenen houten schutting pakket
  Waardering:
  90%
  • Inclusief bevestigingsmateriaal
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 1.9 meter breed
  • RVS geschroefd
 2. Zwart gespoten grenen houten schutting pakket Compleet pakket
  Zwart gespoten grenen | houten schutting pakket
  Waardering:
  97%
  • Inculsief bevestigingsmateriaal
  • Aangepast op jouw afmetingen
  • Prijs vanaf 1.9 meter breed
  • RVS geschroefd

2 producten

Filter
per pagina

Houten schuttingen zijn er in overvloed bij Hekwerkonline. De diverse houten schuttingen kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten palen, terwijl de tuinschermen verkrijgbaar zijn in verschillende soorten hout. Een schutting is één van de meest populaire vormen van tuinafscheiding. Er zijn heel veel verschillende soorten schuttingen op de markt, maar houten schuttingen blijven toch wel de meest populaire uitvoeringen die er bestaan.

Houten schuttingen zijn opgebouwd uit houten tuinschermen en houten schuttingpalen. Hekwerkonline biedt houten schuttingen aan die gemaakt zijn van grenenhout en van zwart gedompeld hout. Doordat dit een houtproduct is, kan het gaan werken. Dit komt door het hout dat krimpt of uitzet, waardoor er kleine scheurtjes kunnen ontstaan in de tuinschermen.

Houten schuttingen van Hekwerkonline

Ben je op zoek naar een mooie, stevige en veilige tuinafscheiding? Dan is een houten schutting van Hekwerkonline een uitstekende keuze! Doordat onze schuttingen van stevig hardhout zijn gemaakt is het een natuurlijke schutting met een elegante uitstraling. Daarnaast zorgt de houtconstructie en het gebruik van hardhout ervoor dat de schutting erg stevig staat.

Typen houten schuttingen

Onze houten schuttingen zijn opgebouwd uit een schuttingpaneel en een schuttingpaal. Het schuttingpaneel, dat ook wel tuinscherm genoemd, heeft houten planken die verticaal of horizontaal bevestigd zijn. Een schuttingpaneel met horizontale planken is de meest gekozen variant. De horizontale uitvoering is het makkelijkst om zelf te installeren en voegen de planken optisch meer ruimte toe aan jouw tuin. Een houten schutting met verticale planken geeft een mooier en abstracter resultaat.

Onze houten tuinschermen hebben een standaardafmeting van 180 x 180 cm. Aangezien dit een standaardmaat betreft, kun je de montage van de schuttingpanelen op gemakkelijke wijze verrichten. Onze schuttingen bieden we aan in twee typen schuttinghout:

 • Grenen
 • Zwart grenen

Om de schuttingen van Hekwerkonline compleet en stevig in jouw tuin te plaatsen zijn de volgende elementen noodzakelijk:

Jouw tuin volledig afsluiten van de buitenwereld

Wil je jouw tuin graag volledig afsluiten van de buitenwereld? Dit is mogelijk met de ​houten tuinpoorten​ van Hekwerkonline. Wij bieden allerlei houten tuinpoorten, die toegespitst zijn op de voorkeuren van onze klanten. Voor het volledig afsluiten van jouw houten schutting met een houten poort heb je de volgende componenten nodig:

Bestel jouw houten schutting bij Hekwerkonline

Bestel nu gemakkelijk jouw complete houten schutting bij Hekwerkonline. Kies welk type houten tuinafscheiding het beste bij jouw wensen past, vul de afmetingen van jouw perceel in en wij rekenen precies voor jou uit hoeveel materiaal je nodig hebt. Vervolgens leveren wij het complete pakket af bij jou thuis.

Wil je graag meer weten over ons aanbod tuinafscheidingen? Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring en gaan graag met je in gesprek om je verder te helpen in jouw zoektocht naar de juiste tuinafscheiding. Neem vandaag nog ​contact​ met ons op!

Hulp Nodig?